Forretter - hovedretter og desserter
FORRETTER
- Lakserilette 105,00
med brøndkarsecreme og syltede tyttebær
- Bresaola 105,00
med persillecreme, syltet fennikel og sprødt hvidløgsbrød
- Varmrøget laks 105,00
med porre-fennikelcreme
- Tigerrejer 15,00
på blomkålspurè, maltjord og urter
- Rimmet laks 105,00
på syltet fennikel, rygeostcreme, maltjord og krydderurter
- Fisketallerken 165,00
med bagt laks, tigerrejer, musling i skal og tunmousse
- Rødtungeturban 105,00
med tomatconcassè, sc. Vin Blanc og druer
- Kammuslinger 125,00
med avokado, tomatsalat i skal
- Bagt torskefilet 110,00
med senneps- og rødbedecreme, toppet med urter
- Ristet laks 120,00
og laksemousse i tomat, med strimlede grønsager. Dertil Purløgscreme
- Roulade af rødtunge og norsk laks 120,00
på salat og ørredrogncreme
- Hvidvinsdampet norsk laks 100,00
på rucola med sauce Pikant, rejer og asparges
- Indbagt laks 125,00
med spinat og jomfruhummersauce
- Rejecocktail 120,00
med salat af julienne og paprikadressing
- Tarteleltter 105,00
med høns og asparges
- Krebsehaler indbagt i fiskesouffle 120,00
med spinat og hummersauce
- Soulakispyd med tigerrejer og laks 120,00
på agurk-melon relish
- Varmrøget berberiandebryst 98,00
med syltet selleri og ølbraiseret valnødder
- Fransk løgsuppe 105,00
med bagte ostebrød
- Maria`s berømte tomatsuppe 105,00
med pasta
- Jomfruhummerbisque 150,00
fyldt med urter, hummerhaler og kammuslinger
Mellemretter
- Pæresorbet, med Poire William 40,00
- Estragonsorbet 45,00
- Blinis 65,00
Med røget laks og purløgsmayo
- Hjemmerøget fasanbryst 60,00
med orange-balsamico og nødder
- Lille crustade 65,00
med frikassè af perleløg, ærter og Serano skinke
- Brietærte 65,00
med kompot af æbler og bær
- 3 små ostebidder 65,00
med nødder i vores egen honning.
- Sprød ost 65,00
med svampemayo, grøn olie og urter
Stegeretter
- Svinekam 210,00
med rødkål, hvide- og brune kartofler samt ½ æble med gelè
- Svinemørbrad vendt i Dijon og hasselnødder 225,00
med grønsager, salat og mild Dijoncreme
- Rosastegt kalveculotte 235,00
med 3 slags grønsager og grønsagsbearnaise
- Kalvesteg stegt som vildt 225,00
med hvide- og brune kartofler, salat waldorff, surt og sødt samt haricots vert
- Rosastegt kalvefilet 245,00
med porre med bacon, grønsager, ristet svampe og løg samt skovsvampesauce
- Kalvemørbrad med braiseret spidskål og bacon 290,00
med ærter francaise, whiskyglace og Pommes Rôsti med persilleduchesse
- Gammeldags oksesteg 225,00
med peberrodsfløde, glaserede løg, haricots vert, agurkesalat og tyttebær.
- Helstegt oksefilet 260,00
med bagt tomat, Sauce Bearnaise, grønsager og champignonsautè
- Letsprængt lammeculotte m 230,00
med smørdampet kål, asparges i bacon og tomatiseret peberrodssauce
- Helstegt oksemørbrad 290,00
med grønsager, indbagt blomkål, torvefrisk salat og Bearnaisesauce eller Madagaskar pebersauce. Tillæg for begge saucer 10,00 kr
- Sprængt oksecuvette 225,00
med flødepeberrodssauce, bønner i svøb og glaseret rodfrugtsautè
- Orangeglaseret andebryst 265,00
med haricots vert i baconsvøb, årstidens grønsager, appelsinsalat med rødløg og kapers samt Portvinscreme
- Kronhjortefilet glaseret med akaciehonning 310,00
og chili, med pære, torvefriske salater, tranebær, svampetimbale samt Portvinscreme
- Kronhjorteryg 310,00
med haricots vert, waldorffsalat, hvide- og brune kartofler, agurkesalat og vildtsky
Vælg hvilken kartoffel De ønsker til stegeretten
Hvide kartofler – grovfritter – fyldt bagt kartoffel – små persille kartofler – små krydderkartofler bagt i ovnen med smør – Pommes Rösti – Pommes Hasselbach – Råstegte krydderkartofler – Pommes Rissolles – Pommes Rösti med Pommes Duchesse.
Til nogle af retterene har vi sat kartoffel til, som vi synes passer til.
Men det er selvfølgelig stadig valgfrit.
Ekstra sauce eller kartoffel 15,00 kr. pr. prs.
Desserter
- Bromølles berømte valnøddeis 105,00
med et lag af chokolade, valnødder og overtrukket med marcipan
- Pære Belle Helene 105,00
Syltet pære med vaniljeis og rigtig chokoladesauce
- Hjemmelavet frugttærte 115,00
med marcipan, råcreme eller rørt is. Tillæg for begge dele 10,00 kr. pr. person
- ½ ananas 115,00
fyldt med frisk frugtsalat. Dertil råcreme eller rørt is. Tillæg for begge dele 10,00 pr. prs.
- Hyldebærpocheret pære 120,00
med timbale af hvid chokoladeparfait på bisquitbund
- Citronfromage 95,00
Lækker hjemmelavet med flødeskum
- Tiramisu 115,00
med frugt, bær og vaniljeparfait.
- Sukkerbagte smørdejshjerter 115,00
med æg af rørt kanelis og tidens frugt og bær
- Marie Josè chokoladekage m. vanille-cremefraiche og solbæk kompot 115,00
hvid chokoladejord, bærkompot og vailjeparfait
- Pandekager med blåbærcreme 110,00
saltkaramel og rørt vaniljeis. (Serveres også som buffet)
- Mandelrand 120,00
med frisk frugt og rørt is med Baileys
- Creme Brûlèe 130,00
med frisk frugt og vaniljeparfait
- Ostebuffet 145,00
med 4 slags oste, frisk frugt, kiks, nødder i egen honning og hjemmebagt brød.
- Desserttallerken 150,00
En smuk dessert med kage, is, frisk frugt og en overraskelse
- Dessertbuffet 165,00
med årstidens trifli, frisk frugtsalat, chokoladekage, rørt is og frugttærte. Serveres kun ved min. 20 personer