Buffet og kolde borde
Frokost buffeter
Serveres ved minimum 25 personer.
Mathias Geislers frokostbuffet
Marineret sild
Karrydressing med æg
Kryddersild
Stegte sild i eddike.
Røget laks med asparges
Rejer og mayonnaise
Lun fiskefilet med remoulade
Dampet norsk laks.
Tarteletter med høns og asparges
Små tournedos med champignon a la creme
Lun leverpostej
Kalvefilet med flødekartofler
Torvefriske salater
3 slags ost med frisk frugt. 425,00 kr.
Krofars frokostbuffet
Marineret sild
Karrydressing med æg
Kryddersild
Fiskefilet med remoulade
Dampet laks med rejer
Tarteletter med høns og asparges
Flæskesteg med rødkål
Mørbradbøf med løg og surt
2 slags ost med gammeldags frugtsalat. 350,00 kr.
Krofars frokostbuffet kan serveres ved bordet ved minimum 8 personer og kun ved forudbestilling kr. 375,00
Børnebuffet
Serveres ved minimum 10 børn under 12 år.
Spagetti med kødsovs – Røde pølser—Chickennuggets – fiskefilet – pommes friter – Salatmayonaise, remoulade, mild sennep og ketchup, Stave af gulerødder og agurker.
Til børnebuffeten serveres en børneis. Pris pr. barn 150,00
Carvery buffeter
Købmands Andreasens Carvery ( min. 25. personer )
Rosastegt kalvefilet – Kylling i fad med grønsager og svampe –
svinekæber braiseret I lokal øl med kartoffel-sellerimos –
sprængt amerikansk oksecuvette – tomater med flødepeberrod -torvefriske salater med frugt, nødder og bær – grovgrønt med
krydderurter – svampecreme – peberrodssauce – små persillekartofler .
Til det hele serveres hjemmebagt brød. 295,00
Biskop Absalons Carvery ( min. 25. personer )
Svinemørbrad med soltørrede tomater, brie og bacon – kalvemørbrad i
Dijon og persille – Beuf sautè Stroganoff med brændt mos –
stegt unghanebryst – torvefriske salater med frugt, nødder og bær –
broccolisalat med bacon og solsikkekerner – champignon marineret
i balsamico – mini piment med fyld af friskost – små bruchetta – grissini og oliven –
bagte sesamkartofler – Bourgognesauce – flødesauce.
Til det hele serveres hjemmebagt brød 340,00
Carvery serveres kun i forbindelse med forret og/eller dessert.
Frederiks Buffet
Serveres ved minimum 20 voksne
Vælg 2 retter fra forret-kategorien – vælg 2 retter fra hovedret kategorien –
vælg 1 ret fra dessert kategorien.
Forret- kategori:
Tarteletter med høns og asparges.
Tunmousse med rejer.
Lakseriellette med brøndkarsecreme og syltede tyttebær.
Kold dampet laks med rejer.
Salat med varmrøget berberiandebryst.
Soulakispyd med tigerrejer serveret med agurk-melon relish.
Ananas med hjemmelavet hønsesalat.
Hovedret kategorien:
Helstegt oksetyndsteg med svampecreme
Kalkun i folie med bacon og krydderurtesmør.
Svinekam med rødkål, æbler og svesker.
Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat.
Hakkebøf med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat.
Svinemørbrad vendt i Dijon og hasselnødder, med mild Dijonsauce.
Sprængt oksecuvette med mild Peberrodscreme.
Til alle retterne serveres passende kartofler og torvefrisk salater med bær og nødder.
Dessert kategorien.
Pærer Belle Helene med syltet pære, vaniljeis og chokoladesauce.
½ ananas med frisk frugtsalat og softice.
Pandekager med is, syltetøj og sukker.
Chokoladekage med frisk frugt og softice.
Valnøddeis med marcipan og frugtcoulis.
Frugttærte med kant af marcipan serveret med rørt is og råcreme.
2 slags fromage med flødeskum og knas.
Pris pr. gæst 375,00