Krosal

Selskab  på Bromølle Kro

Selskab og fest holdes på Bromølle Kro. Hvad enten du skal holde konfirmation, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag eller jubilæum, gør vi altid vores yderste for, at din fest bliver lige som du har drømt om.

Vores lokaler:
Vi  har de perfekte rammer om din næste fest. Vi har 3 lokaler fra 20-200 gæster som er indrettet forskelligt.  Det eneste der er fælles for alle 3 lokaler er, at vi har forsøgt at bibeholde den gamle stil og hygge, samt at der alle lokalerne er tilknyttet en dejlig terrasse, hvor man om sommeren, kan nyde f.eks. velkomstdrinken og/eller kaffen.

Vi ligger i noget af det smukkeste af Danmarks natur, omgivet af skove på begge sider. Her er rige muligheder, for at få romantiske bryllups billeder eller andre minderige billeder.

Det får du: 
Bromølle Kro er det sted i Danmark, hvor der har ligget kro i flest år. Ja vi kan skrive vores historie helt tilbage til 1198, hvor Biskop Absalon ejede kroen. Men bare rolig vi har fornyet os siden den gang.
Men selvfølgelig forpligter det. Vi har stor respekt for traditioner.  Vi plejer at sige “Emma Gad, vi gider også” Derfor dækker vi stadig op med sølvtallerkener, sølvbestik og smukke blomster.  Man spiser jo også med øjnene.

Vores køkken er kendt for sin altid gode, veltillavet mad og så er der altid rigeligt af den.
Tjenerne er alle dygtige, smilende, service minded og har været hos os i mange år.

Vores selskabskort:

Vores selskabs kort er bygget således op:

1. Først vælges hvilken menu du ønsker.

2. Dernæst sættes en vinpakke til.  Mulighed for at vælge andre vine, mod tillæg

3. Så skal der vælges barpakke.

4. Til slut er der valget af natmad.

 Vi foreslår altid, at man ser det igennem derhjemme, inden vi laver en aftale, hvor vi gennemgår alle jeres ønsker.

Når man så har et lille overblik over, hvad det cirka er man ønsker, så ring og lav en aftale med os, så sætter vi os  stille og roligt og får svaret på alle jeres spørgsmål og sammensat jeres fest lige efter jeres ønsker. 

I er selvfølgelig også altid meget velkommen til at ringe til os, men husk blot på at vi ofte har meget travlt mellem kl. 18,00 og 20,00 og derfor ikke altid har så meget tid, som vi gerne vil have til telefonen. 
Men så er der jo e-mail, som besvares flere gange om dagen og alle ugens dage.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Vores selskabs kort

Kontakt Bromølle Kro