Shubberne 2024 aflang

Fredag den 20. september 2024  kl. 18,00

2. generation Shu-bi-dua!
Holdet bag Shubberne har stået i lære hos de gamle Shu-bi-dua legender. Bassist John Sørensen og forsanger Karsten Lagermann har begge i 10 år turneret landet tyndt med Claus Asmussen, Bosse Hall Christensen og Willy Pedersen.
I december 2023 trak Claus og Willy sig tilbage efter et langt liv i dansk showbizz med Shu-bi-dua, og sendte Shubberne videre med besked om at passe på arvesølvet. Og det gør Shubberne!
Shubberne spiller stadig Shu-bi-duas bedste og ultimativt største hits med samme sound som på pladerne og er med deres præcise og højenergiske aflevering uden tvivl: Danmarks bedste Shu-bi-dua hyldest
Foruden de to ”gamle” består Shubberne af 3 Shu-bi-dua feinschmeckere: Jesper Hofmann Lindahl (guitar) Jimmi Koldenborg (trommer) og Lars Rahbek (keys)
Shubberne skaber et brag af en Shu-bi-dua

Vi starter som altid med en dejlig menu bestående af:

Butterdej, kyllingesalat med semi-dried tomater, ananas og karse.

Svinefilet med sennep, rasp og hasselnødder, sennepssauce, salt bagte kartofler,
bagt knoldselleri med bacon og persille. Salat med majs og solsikkekerner

Pris for menu og koncert 590,00 kr. + billetgebyr

VENTELISTE HER

eller på Bromølle Kro – Slagelsevej 78 – 4450 Jyderup – Tlf: 58250090

Vi kan ligeledes tilbyde overnatning til en yderst favorabel pris 1.050,00 kr. incl. morgenmad pr. dobbeltværelse, Værelserne bestilles ved henvendelse direkte til kroen og kan IKKE bestilles ved billetbestillingen. ALT OPTAGET PÅ VÆRELSER.

I kan sagtens komme til at sidde sammen, selv om billetter er bestilt af forskellige. Dette skal bare meddeles senest 14 dage før.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hilsen
Bettina & Jan samt alle vores dygtige medarbejdere

Kontakt Bromølle Kro