Karl Herman 2023

Karl Herman`s Trio fredag den 01. november 2024

Karl Herman`s Trio
Fredag den 01. november 2024 kl. 18,00

Det er nu 3. gang vi får fornøjelsen af at byde velkommen til Karl Herman`s Trio. Hver eneste gang har der været totalt udsolgt og alle har virkelig fået oplevelse.
De er Danmarks mest erfarne John Mogensen fortolkere.
Her får I en unik oplevelse, af et top professionelt live-band, som byder velkommen i et univers af ægte spilleglæde. Drengene elsker deres håndværk og det smitter.

Dansegulvet syder og bobler fra start til slut, når bandet leverer f.eks ”Så længe jeg lever”, ”Der er noget galt i Danmark” , ”Fut i Fejemøget” eller en af de mange andre evergreens som John Mogensen var leverandør af. Så find danseskoene frem og giv den gas til alle John Mogensens udødelige klassikere.

Så find danseskoene frem og giv den gas til alle John Mogensens udødelige klassikere.

Danmarks største trio, som i virkeligheden er en kvartet, består af Kim Hansen (bas), Claus Madsen (sologuitar), Janus Stick (Trommer) og Leo Adolph (guitar og sang)

Menuen er stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum.

Pris per person 405,00 excl. billetgebyr

VENTELISTE HER

eller på Bromølle Kro – Slagelsevej 78 – 4450 Jyderup – Tlf: 58250090

Vi kan ligeledes tilbyde overnatning til en yderst favorabel pris 1.050 kr. incl. morgenmad pr. dobbeltværelse Værelserne bestilles ved henvendelse direkte til kroen og kan IKKE bestilles ved billetbestillingen.
I kan sagtens komme til at sidde sammen, selv om billetterne er bestilt af forskellige.
Dette skal bare meddeles senest 14 dage før.

Kontakt Bromølle Kro