Maj måneds menu
Hjertesalat med håndpillede rejer og kefir med purløgsolie
Kr. 110,00
Unghanebryst med kyllingesky smagt til med syltede rabarber og sennepskorn.
Hertil hvide asparges og nye kartofler.
Kr. 230,00
Mandelkage, skyr med hvid chokolade og rosmarinsirup
Kr. 105,00
Alle 3 retter kr. 395,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort
Juni måneds menu
Varmrøget peberlaks på ærtecreme med brunet smør og sprødt rispapir
Kr. 110,00
Kalvemørbrad med bagt fennikel, gorgonzolasauce og nye kartofler med krydderurter
Kr. 230,00
Jordbærsuppe med jordbærsorbet og bagt marengs ed pistacienødder.
Kr. 105,00
Alle 3 retter kr. 395,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort