image_pdfimage_print

Mortens aften 10. november fra 17-21

 And ad libitum med alt hvad dertil hører
Æblekage

Kr. 255,00

November måneds menu

Fasanrilette med syltede tranebær, stegte svampe, kartoffelchips og timianmayo
Kr. 85,00

Ribeye på græskarpurè, bagt persillerod med koriander, pommes haselbach og whiskeysauce
Kr. 215,00

Pære Belle Helene
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

December måneds menu

Jordskokkesuppe med varmrøget laks, citronolie og porrefrit
Kr. 85,00

Kalvesteak med bagte gulerødder og persille, dampet spidskål
hertil kartoffel/baconmuffins og gorgonzolasauce
Kr. 215,00

Appelsinparfait, chokolademousse, ingefærsmåkager og chokolade
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.