Forretter - hovedretter og desserter
FORRETTER
- Lakserilette 95,00
med brøndkarsecreme og syltede tyttebær
- Bresaola 95,00
med persillecreme, syltet fennikel og sprødt hvidløgsbrød
- Varmrøget laks 95,00
med porre-fennikelcreme
- Tigerrejer 90,00
på blomkålspurè, maltjord og urter
- Rimmet laks 95,00
på syltet fennikel, rygeostcreme, maltjord og krydderurter
- Fisketallerken 145,00
med bagt laks, tigerrejer, musling i skal og tunmousse
- Rødtungeturban 95,00
med tomatconcassè, sc. Vin Blanc og druer
- Kammuslinger 115,00
med avokado, tomatsalat i skal
- Bagt torskefilet 98,00
med senneps- og rødbedecreme, toppet med urter
- Ristet laks 105,00
og laksemousse i tomat, med strimlede grønsager. Dertil Purløgscreme
- Roulade af rødtunge og norsk laks 105,00
på salat og ørredrogncreme
- Hvidvinsdampet norsk laks 95,00
på rucola med sauce Pikant, rejer og asparges
- Indbagt laks 105,00
med spinat og jomfruhummersauce
- Rejecocktail 105,00
med salat af julienne og paprikadressing
- Tarteleltter 95,00
med høns og asparges
- Krebsehaler indbagt i fiskesouffle 105,00
med spinat og hummersauce
- Soulakispyd med tigerrejer og laks 105,00
på agurk-melon relish
- Varmrøget berberiandebryst 98,00
med syltet selleri og ølbraiseret valnødder
- Fransk løgsuppe 95,00
med bagte ostebrød
- Maria`s berømte tomatsuppe 95,00
med pasta
- Jomfruhummerbisque 135,00
fyldt med urter, hummerhaler og kammuslinger
Mellemretter
- Pæresorbet, med Poire William 40,00
- Estragonsorbet 45,00
- Blinis 65,00
Med røget laks og purløgsmayo
- Hjemmerøget fasanbryst 60,00
med orange-balsamico og nødder
- Lille crustade 65,00
med frikassè af perleløg, ærter og Serano skinke
- Brietærte 65,00
med kompot af æbler og bær
- 3 små ostebidder 65,00
med nødder i vores egen honning.
- Sprød ost 65,00
med svampemayo, grøn olie og urter
Stegeretter
- Svinekam 190,00
med rødkål, hvide- og brune kartofler samt ½ æble med gelè
- Svinemørbrad vendt i Dijon og hasselnødder 205,00
med grønsager, salat og mild Dijoncreme
- Rosastegt kalveculotte 205,00
med 3 slags grønsager og grønsagsbearnaise
- Kalvesteg stegt som vildt 205,00
med hvide- og brune kartofler, salat waldorff, surt og sødt samt haricots vert
- Kalvemørbrad rullet i Dijon og persille 270,00
med grønsager, champignon og mild Dijonsauce
- Rosastegt kalvefilet 225,00
med porre med bacon, grønsager, ristet svampe og løg samt skovsvampesauce
- Kalvemørbrad med braiseret spidskål og bacon 270,00
med ærter francaise, whiskyglace og Pommes Rôsti med persilleduchesse
- Gammeldags oksesteg 205,00
med peberrodsfløde, glaserede løg, haricots vert, agurkesalat og tyttebær.
- Helstegt oksefilet 240,00
med bagt tomat, Sauce Bearnaise, grønsager og champignonsautè
- Letsprængt lammeculotte m 225,00
med smørdampet kål, asparges i bacon og tomatiseret peberrodssauce
- Helstegt oksemørbrad 270,00
med grønsager, indbagt blomkål, torvefrisk salat og Bearnaisesauce eller Madagaskar pebersauce. Tillæg for begge saucer 10,00 kr
- Sprængt oksecuvette 195,00
med flødepeberrodssauce, bønner i svøb og glaseret rodfrugtsautè
- Orangeglaseret andebryst 245,00
med haricots vert i baconsvøb, årstidens grønsager, appelsinsalat med rødløg og kapers samt Portvinscreme
- Kronhjortefilet glaseret med akaciehonning 275,00
og chili, med pære, torvefriske salater, tranebær, svampetimbale samt Portvinscreme
- Kronhjorteryg 275,00
med haricots vert, waldorffsalat, hvide- og brune kartofler, agurkesalat og vildtsky
Vælg hvilken kartoffel De ønsker til stegeretten
Hvide kartofler – grovfritter – fyldt bagt kartoffel – små persille kartofler – små krydderkartofler bagt i ovnen med smør – Pommes Rösti – Pommes Hasselbach – Råstegte krydderkartofler – Pommes Rissolles – Pommes Rösti med Pommes Duchesse.
Til nogle af retterene har vi sat kartoffel til, som vi synes passer til.
Men det er selvfølgelig stadig valgfrit.
Ekstra sauce eller kartoffel 15,00 kr. pr. prs.
Desserter
- Bromølles berømte valnøddeis 95,00
med et lag af chokolade, valnødder og overtrukket med marcipan
- Pære Belle Helene 95,00
Syltet pære med vaniljeis og rigtig chokoladesauce
- Hjemmelavet frugttærte 105,00
med marcipan, råcreme eller rørt is. Tillæg for begge dele 10,00 kr. pr. person
- ½ ananas 105,00
fyldt med frisk frugtsalat. Dertil råcreme eller rørt is. Tillæg for begge dele 10,00 pr. prs.
- Hyldebærpocheret pære 120,00
med timbale af hvid chokoladeparfait på bisquitbund
- Citronfromage 85,00
Lækker hjemmelavet med flødeskum
- Tiramisu 105,00
med frugt, bær og vaniljeparfait.
- Sukkerbagte smørdejshjerter 105,00
med æg af rørt kanelis og tidens frugt og bær
- Marie Josè chokoladekage m. vanille-cremefraiche og solbæk kompot 108,00
hvid chokoladejord, bærkompot og vailjeparfait
- Pandekager med orangecreme 98,00
brændt hvid chokolade, råsyltet appelsin og rørt vaniljeis. (Serveres også som buffet)
- Dessertbuffet 145,00
med årstidens trifli, frisk frugtsalat, chokoladekage, rørt is og frugttærte. Serveres kun ved min. 20 personer
- Desserttallerken 140,00
En smuk dessert med kage, is, frisk frugt og en overraskelse
- Mandelrand 105,00
med frisk frugt og rørt is med Baileys
- Creme Brûlèe 120,00
med frisk frugt og vaniljeparfait
- Ostebuffet 115,00
med 4 slags oste, frisk frugt, kiks, nødder i egen honning og hjemmebagt brød.