Bromølle Kro 5 nov 2019 abw (21)

Oplevelser

Der er rigtig mange muligheder for oplevelser. Nedenunder her er links til forskellige oplevelser og nederst på denne side, har jeg sammensat lidt forskellige forslag til ture ud i det blå.

Vi har indgået et samarbejde med Bike-Tours, om udlejning af både almindelige cykler og E-cykler. Disse skal bestilles min. 7 dage i forvejen.
Du kan bestille cyklerne her.

Det er også muligt, såfremt man er lidt flere, at bestille guidet ture.
Herunder er lidt inspiration til hvad du blandt andet kan oplevet på en cykeltur i skovene omkring os.
Cykeltur i skoven

 

Den nærmeste lille by er Jyderup. Jyderup er en stationsby med 4.300 indbyggere. Der er en rigtig god dametøjs butik Marianne, Expert, Matas, Blomstersmeden, Meredin, Apotek, Kop og Kande, Konditorbager og et bredt udvalg af dagligvarer.
I Jyderup ligger også Skarridsø, hvor der er muligheder for rigtig smukke gåture.
Det sker i Jyderup

Holbæk ligger ca. 28 km. fra kroen.  Holbæk er en meget driftig handels by, stationsby og havneby. Byen ligger smukt ned til Isefjorden og rummer stort set alt, hvad hjertet begærer, uanset om du er barn, ung eller lidt ældre.
Så der er masser af muligheder for oplevelser.
Destination Sjælland

Kalundborg er en gammel købstad og ligger ned til Kalundborg Fjord. Byens vartegn er den femtårnede Vor Frue Kirke. Der er meget smukke natturområder omkring Røsnæs. Så Kalundborg er bestemt også et besøg værd.
Oplev Kalundborg

Ved du ikke rigtigt, hvor og/eller hvad du har lyst til at opleve? Så er nedenstående link en rigtig god inspirations kilde. Sjælland rummer rigtig mange oplevelser, også uden for København.
Destination Sjælland

Er du til smukke haver?  Ja så er Birkegårdens haver 8,4 km fra kroen. De 5 smukke haver, består af Den Dansk/engelske have, Den Japanske have, Præriehaven, Klosterhaven og Permahaven. Der er ligeledes aktiviteter for børn.
Birkegårdens haver

Zen-garden består af 2 haver. Haverne er bygget op af ca. 8000 tons store granitsten. Haven er indbegrebet af ro, fordybelse og inspiration.
Zen Garden

6,2 km fra kroen ligger Buerup Kunst og Håndværk. De kan byde ind med er oplevelser, kunst, godt håndarbejde, fint håndværk, træskomuseum
og mikrobryggeriet Ølhunden alt sammen under samme tag, samt fortælle historier fra lokalområdet og guidet tur på Ørnebjerg.
Buerup Kunst og håndværk

I december 2019 blev den gamle vandmølle ved Strids Mølle gjort levende igen. Møllen blev grundlagt af Valdemar Atterdag tilbage i 1300 tallet. Møllen er nu traktørsted og bageri, hvor gamle tiders mølledrift er levendegjort.
Traktørstedet Strids Mølle

29,4 km væk ligger Andelslandsbyen Nyvang. Her kan man opleve livet og hverdagen i en lille  andelslandsby i midten af 1900-tallet. Det er et oplevelsescenter, hvor du skal røre, gøre, smage, dufte og lege dig igennem historien.
Andelslandsbyen Nyvang

Bromølle Kro ligger omgivet af skov.  Der er rigtig mange muligheder for gåture og cykelture i området omkring os.  Vi bliver en del af Istidsruten, med mulighed for at leje cykler eller få sin egen cykel i cykelrum.
Se mere om Istidsruten

Fiskeri
Har du lyst til at fiske er der muligheder i flere søer omkring os..
Se mere her.

Kontakt Bromølle Kro