Vælg en side

Kommende koncerter

Kandis 2021
Fredag den 08. januar 2021 kl. 18,00
Se mere her.

Tørfisk 2021
Fredag den 29. januar 2021 kl. 18,00
Se mere her

 

Vi afventer Corvid-19 situationen, inden der kommer med på plakaten.

På grund af Corvid-19 er der nogen ting som er lidt anderledes end de plejer at være til vores koncerter.
Pt er der ingen kommende koncerter i kalenderen, vender tilbage med fuld kalender lige så snart vi får lov.

1 m2 per person  –  Min. 1 meter imellem forskellige selskaber.  Det betyder at vi kun kan have 100 gæster inde mod de normale 194.
De 100 gæster dækker kun lige, hvad kunstnerne skal have og er derfor selvsagt ikke en god forretning.
Men det er vigtigt at kunstnerne også er her efter Corona.
Men vi har derfor ingen mulighed for at tilbagebetale uønskede billetter.
Tvært imod er det vigtigt for os at alle kommer da drikkevarerne skal dække tjenere, kokke, opvaskere, rengøring, mad, lys, blomster, duge osv.

Husk også at man skal bære mundbind, når man ikke sidder på sin faste plads.

Lukketid kl. 22,00

For ca. 13 år siden spurgte Bjørn Hansen fra “Bjørn og Okay” om vi dog ikke skulle have nogle forskellige shows her på kroen.

Hmm vi var lidt skeptiske, for kunne vi virkelig sælge det, så langt ude på landet. Men vi blev enige om, at starte med “Far og søn” showet alias Bjørn og Johnny Hansen og se hvad der skete. Der blev vi godt nok overrasket. Inden vi havde nået, at se os om var der overbooket, så at vi måtte have dem til, at optræde 2 gange på samme dag.

Derefter er det gået slag i slag. Vi startede med et show efterår og et vinter og i 2013 blev det så til 4 vinter og 4 efterår, med navne som Sussi og Leo, Stig Rossen & Venner, Anne Dorthe Michelsen og Maria Bramsen, Jacob Haugaard, Søren Dahl, Zididada, På Slaget 12 og selvfølgelig Bjørn og Okay. Så repertoireret er alsidigt.

Helt faste indslag har i efterhånden mange år været Kandis, 1. fredag i det nye år, og Tørfisk når de starter op på en ny sæson efter deres vinterhi. Og lad det være sagt med det samme.  “De bliver lynhurtigt udsolgt.

Vælg hvilket show du kunne tænke dig at se og bestil billetter direkte fra vores hjemmeside eller kom ned og besøg os og køb billetterne her, husk at booke dit værelse direkte på kroen 58250090 til en god pris.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

 

15 + 12 =