Vores måneds menu er en årstids bestemt menu,
hvor køkkenchefen Maria Gjøg som regel leger lidt.
Vi har altid en måneds vin som passer til hovedretten på menuen.

Marts måneds menu
Serveres ikke fra søndag den 15.03.

Stenbiderrogn med blinis, rødløg, creme fraiche og karse
Kr. 85,00

Svinemørbrad fyldt med svampe, serrano skinke, brie og trøffel.
serveret med små kartofler og selleri i papir med trøffelsauce
Kr. 215,00

Citronfromage, sprongecake, brændt marengs og pistacie
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

April måneds menu

Kammuslinger med muslingeskum, ramsløgolie, radiser og parmesanchips
Kr. 85,00

Lammekrone med kartoffelsellerimos. lammesky med rosmarin og grønne asparges
Kr. 215,00

Rabarber sorbet på vaniliebagte rabarber og creme anglais
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

Maj måneds menu

Dampede blåmuslinger med ramsløg og fløde
Kr. 85,00

Kalvemørbrad på selleripure, bagte løg og portvins-creme
Kr. 215,00

Vanilebudding, rabarbergranite og mynteskum
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

 

7 + 14 =