Frokostkort

Frokost serveres mellem kl. 12,00-15,00

Marineret Tenax sild med karrydressing og æg
Kr. 55,00

Lun stegt polentasild med gulerods puré, hasselnød og syltede perleløg
Kr. 85,00

Lun fiskefilet med rejer og remoulade
Kr. 95,00

Laksestjerneskud; dampet laksefilet og stegt rødspættefilet
med rejer og asparges på ristet brød.
Kr. 140,00

Hjemmelavet hønsesalat med toast, ananas og bacon.
Kr. 85,00

Pariserbeuf med traditionelt tilbehør. Er kun lige vendt på panden.
(Ønskes den mere stegt, sig det da blot til tjeneren)
Kr. 145,00

Stor portion biksemad med 2 spejlæg
Kr. 140,00

Bromølle æggekage med bacon, kartofler,
cocktailpølser, tomat og purløg
(Tager ca. 25 min. at tilberede)
Kr. 135,00

Veganermad: 1 stk. med avokado, ristede sesam, purløgsmayo
og syltede rødløg
Kr. 75,00

Rugbrød med gammelost, løg og sky.
Vælg selv om det skal være med fedt eller smør.
Kr. 52,00

Franskbrød med mild ost.
Kr. 52,00

Krolunch
Dampet laks med rejer  –  Lille oksesteak med bløde løg og bearnaise  –  2 slags ost med bærkompot
200,00 kr.
Ønskes også fiskefilet med remoulade 225,00 kr.

Kroanretning serveret ved bordet
Serveres ved minimum 8 personer og skal bestilles 2 dage før
Marineret sild med karrydressing og æg  –  Kryddersild med rødløg og kapers
Fiskefilet med citron og remoulade  –  Dampet laks med rejer
Tarteletter med høns og asparges  –  Mørbradbøf med bløde løg og surt
Lun leverpostej med champignon og bacon
2 slags ost
Gammeldags frugtsalat med flødeskum
Kr. 325,00

10 + 10 =