Vælg en side

Frokostbuffeter

Begge frokost buffeter er minimum 20 personer (voksne)

Mathias Geislers frokostbuffet

Marineret sild – Karrydressing med æg – Kryddersild –
Stegte sild i eddike – Røget laks med asparges – Rejer og mayonnaise –
Lun fiskefilet med remoulade – Dampet norsk laks
Små tournedos med champignon a la creme – Ølbraiseret svinekæber
Kalvefilet med flødekartofler og friske salater
3 slags ost med frisk frugt.
345,00 kr.

Krofars frokostbuffet

Marineret sild – Karrydressing med æg – Kryddersild
Fiskefilet med remoulade – Dampet laks med rejer
Tarteletter med høns og asparges – Flæskesteg med rødkål
Mørbradbøf med løg og surt – Lun leverpostej med champignon og bacon.
2 slags ost med gammeldags frugtsalat.
285,00 kr.

Krofars frokostbuffet kan serveres ved bordet ved min. 8 personer Kr. 355,00
Men kun ved forudbestilling.

Frederiks-buffet

SERVERES VED MINIMUM 20 VOKSNE
Vælg 2 retter fra forret-kategorien – vælg 2 retter fra hovedret kategorien – vælg 1 ret fra dessert kategorien.
Forret- kategori:
Tarteletter med høns og asparges.
Tunmousse med rejer.
Lakseriellette med brøndkarsecreme og syltede tyttebær.
Kold dampet laks med rejer.
Salat med varmrøget berberiandebryst
Soulakispyd med tigerrejer serveret med agurk-melon relish.
Ananas med hjemmelavet hønsesalat.

Hovedret kategorien:
Helstegt oksetyndsteg med svampecreme.
Kalkun i folie med bacon og krydderurtesmør.
Svinekam med rødkål, ½ æbler og svesker.
Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat.
Hakkebøf med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat.
Svinemørbrad vendt i Dijon og hasselnødder med mild Dijonsauce.
Sprængt oksecuvette med mild Peberrodscreme.

Til alle retterne serveres passende kartofler og torvefriske salater med bær og nødder.

Dessert kategorien:
Pærer Belle Helene med syltet pære, vaniljeis og chokoladesauce.
½ ananas med frisk frugtsalat og softice.
Pandekager med is, syltetøj og sukker.
Chokoladekage med frisk frugt og softice.
Valnøddeis med marcipan og frugtcoulis.
Frugttærte med kant af marcipan serveret med rørt is og råcreme.
2 slags fromage med flødeskum og knas.

Pris pr. person 350,00 kr.

Børne-buffet serveres ved minimum 10 børn under 12 år.

Spagetti med kødsovs – Røde pølser
Chickennuggets – fiskefilet – pommes friter
Salatmayonaise, remoulade, mild sennep og ketchup
Stave af gulerødder og agurker.
Til børnebuffeten serveres en børneis. Pris pr. barn 125,00 kr.

Caverybuffeter

Købmands Andreasens Carvery
( min. 25. personer ) voksne

Rosastegt kalvefilet – kylling i fad med grøntsager og svampe – svinekæber braiseret I lokal øl med kartoffel – sellerimos
sprængt amerikansk oksecuvette – tomater med flødepeberrod – torvefriske salater med frugt, nødder og bær
grovgrønt med krydderurter – svampecreme – peberrodssauce – små persillekartofler .
Til det hele serveres hjemmebagt brød.
255,00 kr.

Biskop Absalons Carvery
( min. 25. personer ) voksne

Svinemørbrad med soltørrede tomater, brie og bacon – kalvemørbrad i Dijonsennep og persille
Beuf sautè Stroganoff med brændt mos – sprængt lammeculotte – torvefriske salater med frugt, nødder og bær
broccolisalat med bacon og solsikkekerner – champignon marineret i balsamico
mini piment med fyld af friskost – små bruchetta – grissini og oliven –
bagte sesamkartofler – Bourgognesauce – flødesauce.
Til det hele serveres hjemmebagt brød.
Kr. 295,00

Ekstra kartofler til Carvery: Kr. 15,- pr. person.

Cavery serveres kun i forbindelse med forret og/eller dessert.

15 + 2 =