Buffeter

Er du mere til en afslappet buffet?  Ja så er der selvfølgelig også mulighed for det.

Mathias Geislers frokostbuffet

Marineret sild
Karrydressing med æg
Kryddersild
Stegte sild i eddike.
Røget laks med asparges
Rejer og mayonnaise
Lun fiskefilet med remoulade
Dampet norsk laks.
Tarteletter med høns og asparges
Lun leverpostej med champignon og bacon.
Små tournedos med champignon a la creme
Kalvefilet med flødekartofler
Torvefriske salater
3 slags ost med frisk frugt og chokolademuffin.                   450,00 kr.

Krofars frokostbuffet

Marineret sild
Karrydressing med æg
Kryddersild
Fiskefilet med remoulade
Dampet laks med rejer
Tarteletter med høns og asparges
Flæskesteg med rødkål
Mørbradbøf med løg og surt
2 slags ost med gammeldags frugtsalat.       375,00 kr.

Krofars frokostbuffet kan serveres ved bordet ved minimum 8 personer
og kun ved forudbestilling kr.                         410,00 Kr.

Børnebuffet

Serveres ved minimum 10 børn under 12 år.

Spagetti med kødsovs – Røde pølser  –  Chickennuggets – fiskefilet – pommes friter
Salatmayonaise, remoulade, mild sennep og ketchup
Stave af gulerødder og agurker.

Til børnebuffeten serveres en børneis.          Pris pr. barn 160,00

CARVERY BUFFETER Min 25 personer

Købmand Andreasens Carvery

Rosastegt kalvefilet – Kylling i fad med grønsager og svampe –
svinekæber braiseret i lokal øl med kartoffel-sellerimos –
sprængt amerikansk oksecuvette – tomater med flødepeberrod –
torvefriske salater med frugt, nødder og bær – grovgrønt med
krydderurter – svampecreme – peberrodssauce – små persillekartofler.
Til det hele serveres hjemmebagt brød.                                 350,00  Kr.

Biskop Absalons Carvery

Svinemørbrad med soltørrede tomater, brie og bacon – kalvemørbrad i
Dijon og persille – Beuf sautè Stroganoff med brændt mos –
Sprængt unghanebryst – torvefriske salater med frugt, nødder og bær
broccolisalat med bacon og solsikkekerner – champignon marineret
i balsamico – mini piment med fyld af friskost – små bruchetta – grissini og oliven
bagte sesamkartofler – Bourgognesauce – flødesauce.
Til det hele serveres hjemmebagt brød               390,00  Kr.

Frederiks Buffet.

Serveres ved min. 20 voksne

Vælg 2 retter fra forret-kategorien – vælg 2 retter fra hovedret kategorien – vælg 1 ret fra dessert kategorien.

Forret- kategori:
Tarteletter med høns og asparges.
Tunmousse med rejer.
Lakseriellette med brøndkarsecreme og syltede tyttebær.
Kold dampet laks med rejer.
Salat med varmrøget berberiandebryst.
Soulakispyd med tigerrejer serveret med agurk-melon relish.
Ananas med hjemmelavet hønsesalat.

Hovedret kategorien:
Helstegt oksetyndsteg med svampecreme
Kalkun i folie med bacon og krydderurtesmør.
Svinekam med rødkål, æbler og svesker.
Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat.
Hakkebøf med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat.
Svinemørbrad vendt i Dijon og hasselnødder, med mild Dijonsauce.
Sprængt oksecuvette med mild Peberrodscreme.

Til alle retterne serveres passende kartofler og torvefrisk salater med bær og nødder.

Dessert kategorien.
Pærer Belle Helene med syltet pære, vaniljeis og chokoladesauce.
½ ananas med frisk frugtsalat og softice.
Pandekager med is, syltetøj og sukker.
Chokoladekage med frisk frugt og softice.
Valnøddeis med marcipan og flødeskum.
Frugttærte med kant af marcipan serveret med rørt is og råcreme.
2 slags fromage med flødeskum og knas.                           Pris pr. gæst 395,00  kr.

Kontakt Bromølle Kro

Bromølle Kro ligger på hovedvej 225 mellem Ruds Vedby og Jyderup. Der er ca. 30 km til henholdsvis, Slagelse, Holbæk og Kalundborg.