image_pdfimage_print

Værelser.

Kroen har lukket den 23.12.  – 24.12  –  25.12. samt 31.12. 2019 og 01.01.2020

Bromølle Kro har 30 værelser ligger idyllisk og fredeligt bag ved kroen. Den ene side (de ulige numre) vender ud mod skoven og den anden side ( de lige numre) vender mod Åmose Å. Der er mange dyr i skoven bag værelserne og det er ikke sjældent, at de kommer på besøg på skråningen, fra skoven mod værelserne. Alle værelserne er udstyret med terrasse, hvorfra årstidernes skiften kan nydes. Alle værelser er røgfri.

Indcheck på værelser er altid fra kl. 14.00. Udcheckning er kl. 10.00 på hverdage og 10.30 lørdag, søndag og helligdage.
Morgenmaden servers i restauranten hverdag kl. 6.30-10.00. Lørdag, søndag og helligedage kl. 8.00-10.30.

Der er gratis trådløst internet på alle værelserne, kode: bromoelle.

Vi har 2 stationer til opladning af elbiler. Gratis ved overnatning eller spisning på kroen.

Alle værelserne er indrettet forskelligt, to værelser er indrettet i romantisk stil, to er indrettet med spa bad, to er indrettet som familieværelser, hvor en halv væg deler værelset op i et rum med 2 enkeltsenge og et rum med en dobbeltseng. Resten (24 stk.) af værelserne er dobbeltværelser, men sælges også som enkeltværelser. I af 3 værelser kan vi tilbyde hundeopredninger mod tillæg på 100 kr. per. hund.
Du kan se billeder af alle værelserne her.
Alle værelserne er med bad, toilet, gratis trådløst netværk, fjernsyn og hvad der ellers høre til et 3 stjernet hotel i dag.

Vi har 2 børnesenge, som man er velkommen til at låne gratis, såfremt der medbringes eget sengetøj.

Vi er omgivet af smuk natur,  mange oldtidsminder og lige på kanten af Naturpark Åmosen, så der er rige muligheder for oplevelser i området omkring os.

Vi har et rigtig godt samarbejde med 2 dygtige wellness eksperter. Så trænger du til ekstra forkælelse er der også mulighed for det. Welness tilbud.

Der sker rigtig meget i såvel Holbæk som Sorø og Kalundborg. Den nærmeste lille by er Jyderup, som bestemt ikke er en soveby, men en by hvor der også sker en masse, ikke mindst om sommeren.  I Jyderup ligger også en højskole med mange spændende arrangementer. Du kan se fremtidige arrangementer ved at trykke på byens navn.

Er du til golf har vi flere forskellige golfophold. Klik her for at læse mere.

Har du firma med overnattende medarbejdere, har vi håndværker pakker.
Du kan se vores firmaaftaler her.