Januar måneds menu
Vildtconsomme, urter, hasselnød, sprøde løg
Kr. 110,00
Kalvefilet, savoykål, pommes Anna, urtemayo, portvinsky
Kr. 250,00
Syrlig æblekompot, hvid chokolademousse og kaffecrumble
Kr. 110,00
Alle 3 retter kr. 395,00
Retterne kan købes hver for sig, men ikke udskiftes
Februar måneds menu
Cremet suppe, porre, løg, bacon og bagt butterdej
Kr. 110,00
Braiseret nakkefilet, svampe, hvidvin, flødesauce, bagt mos og syltede perleløg
Kr. 250,00
Pavlova, pærekompot, saltet karelmel og vanilijeis
Kr. 110,00
Alle 3 retter kr. 395,00
Retterne kan købes hver for sig, men ikke udskiftes
Marts måneds menu
Surdejspandekage, varmrøget laks, tomatmayo og fennikelcrudité
Kr. 110,00
Unghanebryst, citron-ramsløg sauce, kartoffelgratin og østershatte.
Kr. 250,00
Mazerinkage, ananaskompot og vaniljecreme
Kr. 110,00
Alle 3 retter kr. 395,00
Retterne kan købes hver for sig, men ikke udskiftes
Som regel har vi næste måneds menu klar 14 dage før.
Det betyder dog ikke, at man kan få den 14 dage før.