image_pdfimage_print

Her finder du marts og april måneds menu.

April måneds menu

Rimmet kuller på jordskokkecreme med dildolie, bede crûditè og jordskokkechips
Kr. 85,00

Kalvefilet med grønne asparges, rødvinssauce, knuste kartofler med ramsløgssmør
Kr. 215,00

Chokoladefondant med vaniljeparfait, lemoncurd og havreflan.
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

Maj måneds menu

Kammuslinger på tomat/mango og myntesalsa
Kr. 85,00

Lammeracks serveret med grønne asparges, nye kartofler og lammesky
Kr. 215,00

Kold rabarbersuppe med vanilleiscreme og marengsflager
Kr. 80,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.