image_pdfimage_print

Her finder du juni, juli og august måneds menu.

Juni måneds menu

Grønne asparges med rejer, brunet smør, dildsne og radiser
Kr. 85,00

Kalvekotelet med bagte cherrytomater og basilikum, stikkelsbærchutney,
spidskål og sauce Choron serveret med nye kartofler
Kr. 215,00

Mørk chokolademouse, sprongecake med solbær,
trøffelcreme og marengstoppe med mynte
Kr. 80,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

Juli måneds menu

Tigerrejer på ærtecreme, tørret løg, lotusrod og ribs
Kr. 85,00

Unghanebryst med smørstegt skorzonerrod krydret med løvstikke, syltet agurk og grønsagsbearnaise.
Hertil nye kartofler.
Kr. 215,00

Koldskålfromage, kammerjunker, jordbær og mynteskum
Kr. 80,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

August måneds menu

Rørt Kalvetatar med trøffelolie, kartoffelchips, brøndkarse og æggeblomme
Kr. 85,00

Entrecôte steak med flødereberodsauce, stegte østershatte med timian og majs med baconsmør
Kr. 215,00

Kirsebærparfait, hvid chokolade creme, Oreo a la køkkenchefen og praline.
Kr. 80,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.