image_pdfimage_print

August måneds menu

Rørt Kalvetatar med trøffelolie, kartoffelchips, brøndkarse og æggeblomme
Kr. 85,00

Entrecôte steak med fløderpeberodssauce, stegte østershatte med timian og majs med baconsmør
Kr. 215,00

Kirsebærparfait, hvid chokolade creme, Oreo a la køkkenchefen og praline.
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

September måneds menu

Varm røget lakserilette med sprød polenta, syltede tyttebær og cruitè af fennikel
Kr. 85,00

Kalvefilet på knodselleripurè råstegte kartofler, rødvinsglace og pankostegt squash
Kr. 215,00

Brombærmazarinkage med brændt marengs, vanilje parfait og pistacie
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.