image_print

Juli måneds menu

Kyllingerilette med estragon og kørvel, kirsebærkompot og svampemayo.
Kr. 85,00
Kalvemørbrad med majs, skorzonerod med karse, rysteribs og nedkogt solbærsky.
Kr. 215,00
Hindbærsorbet, små vanilljekager, lakridscreme, sprød tuiles og høvlet marcipan.
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

August måneds menu

Kammuslinger med avokado og tomatsalsa
Kr. 85,00

Krondyrmørbrad på knuste nye kartofler, porre med bacon og portobellocreme, toppet med friteret løg.
Kr. 215,00

Koldskålsparfait med kammerjunker, marinerede blommer med citrontimian og blommegelè.
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

image_print