image_print

Maj måneds menu

Asparges med fjordrejer, saltet mandler og citronskum med dild.
Kr. 85,00
Okse rib eye med rødvinssmør, bagt Pommes Duchesse og bacon løgringe
Kr. 215,00
Rabarber panna cotta med brændt hvid chokolade, pistacieparfait og råsyltet rabarber.
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

Juni måneds menu

Sprød stegt multe på ærtepurè, crûdite af fennikel, salviestøv og ærteskud
Kr. 85,00
Unghane ballotine (udbenet og ombundet med bacon, dampet og stegt)
med sprød stegt skind, rabarberkompot, nye gulerødder og kyllingesky.
Kr. 215,00
Jordbærbavarois, chokoladeganache, chokoladejord, sne og mynte.
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

Juli måneds menu

Kyllingerilette med estragon og kørvel, kirsebærkompot og svampemayo.
Kr. 85,00
Kalvemørbrad med majs, skorzonerod med karse, rysteribs og nedkogt solbærsky.
Kr. 215,00
Hindbærsorbet, små vanilljekager, lakridscreme, sprød tuiles og høvlet marcipan.
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

image_print