image_pdfimage_print

Februar måneds menu

Kan ikke bestilles onsdag den 14. februar og torsdag den 15. februar om aftenen.

Rodfrugtsuppe med friteret gulerod og sprød Parma.
Kr. 85,00
Unghanebryst med lune syltede rødløg, Beurre Blanc, bagte rødbeder med mynteyogurt og stegt polenta.
Kr. 215,00
Æblemazarin med æblesorbet, tørrede æbler og æblepurè.
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

Marts måneds menu

Stenbiderrogn, ærte puré. syltet peber, kartoffelchips og karse.

kr. 85,00

Sprængt lammeculotte, bagt duchesse med bacon & løg, nedkogt lammesky og jordskokker med æble og rosmarin.

 kr. 215,00

Creme brûleè, mango sorbet og chokoladetwill.

kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.