image_pdfimage_print

August måneds menu

Ovnbagt mørksej på blomkålspurè, oreganoolie, blomkålschips og syltet blomkål

Kr. 85,00

Kalvekotelet med sautè af æble, selleri og svampe
Hertil timiansky og røget kartoffel

Kr 215,00

Blommesorbet, portvinsmarinerede blommer, puf-sukker og sponge-cake

Kr 80,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

September måneds menu

Skindstegt multe, løvstikkeaioli, græskar puré og friteret glasnudler

Kr.85,00

Svinemørbrad bagt med tomat, brie og serranoskinke
serveret på stuvede ærter og gulerødder,
hertil saltbagte kartofler

Kr. 215,00

Havtornsparfait, små kokosmarkroner, mørk chokoladejord, syltet havtorn og vaniljecreme

Kr.80,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.