image_pdfimage_print

Oktober måneds menu

Hokkaidosuppe med kokosmælk og chili, græskarkerner og rejer
Kr. 85,00

Kalvemørbrad med bagt knoldselleri med timian, salt-bagte kartofler og grønsagsbearnaise
Kr. 215,00

Æbletrifli med bagte æbler
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

November måneds menu

Fasanrilette med syltede tranebær, stegte svampe, kartoffelchips og timianmayo
Kr. 85,00

Ribeye på græskarpurè, bagt persillerod med koriander, pommes haselbach og whiskeysauce
Kr. 215,00

Pære Belle Helene
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

December måneds menu

Jordskokkesuppe med varmrøget laks, citronolie og porrefrit
Kr. 85,00

Kalvesteak med bagte gulerødder og persille, dampet spidskål
hertil kartoffel/baconmuffins og gorgonzolasauce
Kr. 215,00

Appelsinparfait, chokolademousse, ingefærsmåkager og chokolade
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.