image_print

September måneds menu

Kartoffel-porresuppe med bacon og persilleolie
Kr. 85,00
Svinekotelet med ben, bagte beder, pommes Anna, bagte cherrytomater og kraftig sky.
Kr. 215,00
Marineret Clara Friis pære med lun karamelsauce og vaniljeparfait.
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

Oktober måneds menu

Tigerrejer med variation af Hokkaido. (Græskar som puè, bagt og chips)
Kr. 85,00
Kalvefilet med rosenkål, bagte rødløg, panko fritterede blomkål, gorgonzolasauce og kartoffelfondant.
Kr. 215,00
Æblesorbet med hasselnøddecreme, nougatine, hasselnøddesne og æblekugler.
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

image_print