image_pdfimage_print

Oktober måneds menu

Jordskokkesuppe med bagt laks, friteret æble og rucculaolie
Kr. 85,00

Lammeculotte med rosenkål, kartoffel puré, cremet svampesauce,
hvidløgsristede cherrytomater med rosmarin
Kr. 215,00

Pære panna Cotta, nougatine, nougatcreme og mørk chokoladejord
Kr. 80,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

November måneds menu

Røget fasan på svampestuvning og grønkålschips

kr. 85,00

Kalvefilet på rødbede puré, bagt butternutsquash med timian,
pommes rösti og timiansky

Kr. 215,00

Bagt ananas med kokosparfait, sprød tviles og hvid chokoladeganache

Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.