image_pdfimage_print

Her finder du januar, februar, marts og april måneds menu.

Februar måneds menu

Vildtconsomme med kammusling, svampe og grønkål.
Kr. 85,00

Unghanebryst med bacon, indbagt porre, kartoffelgratin, syltet rødløg og kyllingesauce
Kr. 215,00

Hvid chokolademousse på mandelbund og med passionsfrugt
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

 

Marts måneds menu

Stenbiderrogn på letrøget blomkålspurè, rugbrødschips, æggeblomme og karse
Kr. 85,00

Kalvemørbrad, ovnbagt persillerod, fyldt Portobello svamp, kartoffelfondant og kalvesky med æblecider.
Kr. 215,00

Mini Pavlova med saltet karamel, champagnesorbet og mørk chokolade.
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

April måneds menu

Rimmet kuller på jordskokkecreme med dildolie, bede crûditè og jordskokkechips
Kr. 85,00

Kalvefilet med grønne asparges, rødvinssauce, knuste kartofler med ramsløgssmør
Kr. 215,00

Chokoladefondant med vaniljeparfait, lemoncurd og havreflan.
Kr. 85,00

Alle 3 retter kr. 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.