Bromølle Kro har 30 værelser der ligger idyllisk og fredeligt bag ved kroen. Vi restaurerer værelserne løbende, så de altid fremstår hyggelige og indbydende.
Den ene side (de ulige numre) vender ud mod skoven og den anden side ( de lige numre) vender mod Åmose Å. Der er mange dyr i skoven bag værelserne og det er ikke sjældent, at de kommer på besøg på skråningen, fra skoven mod værelserne. Alle værelserne er udstyret med terrasse, hvorfra årstidernes skiften kan nydes. Alle værelser er røgfri.

Indcheck på værelser er altid fra kl. 14.00. Udcheckning er kl. 10.00 på hverdage og 10.30 lørdag, søndag og helligdage.
Morgenmaden serveres i restauranten hverdage fra kl. 6.30-10.00. Lørdag, søndag og helligedage kl. 8.00-10.30.

Der er gratis trådløst internet på alle værelserne, kode: bromoelle.

Vi har 2 stationer til opladning af elbiler. Gratis ved overnatning eller spisning på kroen.

Har du behov for at fotokopiere eller få scannet noget har vi selvfølgelig også mulighed for det.

Bagageservice kan tilbydes mod betaling.  

Alle værelserne er indrettet forskelligt, to værelser er indrettet i romantisk stil, to er indrettet med spa bad, to er indrettet som familieværelser, hvor en halv væg deler værelset op i et rum med 2 enkeltsenge og et rum med en dobbeltseng. Resten (24 stk.) af værelserne er dobbeltværelser, men sælges også som enkeltværelser. I 3 af  værelserne kan vi tilbyde hundeopredninger mod tillæg på 100 kr. per. hund.

Alle værelserne er med bad, toilet, gratis trådløst netværk, fjernsyn og hvad der ellers høre til et 3 stjernet hotel i dag.

Vi har 2 børnesenge, som man er velkommen til at låne gratis, såfremt der medbringes eget sengetøj.

Vi er omgivet af smuk natur, mange oldtidsminder og lige på kanten af Naturpark Åmosen, så der er rige muligheder for oplevelser i området omkring os.

Der sker rigtig meget i såvel Holbæk som Sorø og Kalundborg. Den nærmeste lille by er Jyderup, som bestemt ikke er en soveby, men en by hvor der også sker en masse, ikke mindst om sommeren. I Jyderup ligger også en højskole med mange spændende arrangementer.

Vi har link det alle de spændende oplevelser, som et ophold her på kroen kan byde på.

Mindre internatkurser er også en mulighed her på kroen.  Vi er gode til at lave individuelle kurser, meget fleksible og så vil man hos os altid møde nærvær og imødekommenhed over for ønsker.

Selv om vi ikke ligger lige op ad en golfbane, har vi golfophold, hvor man kan nyde god mad, smuk natur og spændende-sjov golf.

Har du et firma hvor du har behov for at dine medarbejdere overnatter?  Ja så  har vi også håndværker pakker.

6 + 8 =