image_pdfimage_print

Menu ud af huset 2019

Maden leveres klar til at sætte på bordet. Den varme mad dog i varmekasser og stegen skal
skæres ud.
Vi er gerne behjælpelige såfremt der ønskes kok eller tjenere.
Fri levering ved min. 3 retter og min. 20 personer indenfor en radius af 20 km. Lørdag aften levere vi ikke senere end 17,30.
Ellers levering efter aftale.
Betaling ved levering.

Sammensæt selv buffet, min. 20 pers.

1 Kryddersild m. løg og kapers
2 Marineret sild m. karrydressing og æg
3 Stegt sild i eddike m. piment
4 Dampet norsk laks m. rejer og asparges.
5 Rødtungeroulade på salat med ørredrogncreme.
6 Tunrand m. rejer
7 Salatanretning m. varmrøget laks.
8 Gravad laks med rævesauce.
9 Fiskefilet med remoulade og citron.
10 Hønsesalat m. ananas og bacon.
11 Italiensk lufttørret skinke m. melon.
12 Roastbeef m. pickles og peberrod.
13 Røget kalkun m. peberrodscreme i tomat.
14 2 stk. tarteletter m. høns og asparges.
15 Mørbradbøf m. bløde løg og agurkesalat
16 Frikadeller.
17 Svinekam med rødkål.
18 Glaseret landskinke.
19 Tyndsteg med champignoncreme.
20 Kyllingebryst m. perleløg og cocktailpølser
21 2 slags mix. salat og dressing.
22 Tomatsalat og græsk salat m. feta.
23 Flødekartofler bagt med ost.
24 Grøntsagsfad bagt med akaciehonning.
25 Pastasalat med skinke og urter
26 2 slags kartoffelsalat.
27 Brie og Blue Castello med druer og kiks.
28 Frugttærte med råcreme

6 retter 165,00 kr.
8 retter 205,00 kr.
10 retter 235,00 kr,
12 retter 255,00 kr.

Brød og smør 15,00 kr. pr. person.

Carvery buffet. min. 20 pers.

Rosastegt kalvefilet, sprængt amerikansk oksecuvette og svinefilet vendt i pesto med urter og valnødder.
Torvefriske salater med frugt, nødder og bær og pastasalat med urter og paprika,
Svampecreme, peberrodscreme og sesamkartofler.
Hjemmebagt brød.
225,00 kr

Tilbud 3 retter
Sammensæt selv din menu.

Forretter:
Rejecocktail m. salat, dressing og flütes.
eller
Bresaola med salat, perlebyg,
valnøddepesto og kapers.
eller
Kold dampet laks med rejer og asparges.

Hovedretter:
Tyndsteg med 2 slags grønsager, sesamkartofler og svampesauce.
eller
Kalvesteg stegt som vildt m. waldorffsalat, surt, sødt, hvide– og brune-kartofler.
eller
Svinemørbrad vendt i dijon og hasselnødder, grøntsager, madeirasauce
samt valgfri kartoffel.

Dessert:
Frugttærte m. marcipan og råcreme
eller
½ ananas m. frisk frugtsalat og rørt is.
eller
hjemmelavet valnøddeis m. et lag af chokolade, rom og marcipan.

pris per. pers. 225,00 kr.

Forretter min. 12 pers.

Varmrøget laks med porrer og fennikel 60,00 kr.
½ canadisk hummer naturel med
toast og dressing 95,00 kr.
Rejecocktail m. salat og dressing 65,00 kr.
Roulade af rødtunge og norsk laks
med ørredrogncreme. 70,00 kr.
Tynde skiver af røget laks smurt
m. friskost og urter 65,00 kr.
Kold dampet laks m. rejer og asparges 60,00 kr.
Bresaola med salat, perlebyg,
valnøddepesto og kapers. 55,00 kr.
Tarteletter m. høns og asparges 55,00 kr.
Soulakispyd med tigerrejer og kammuslinger
på lage af agurk-melon relish 75,00 kr.
Supper
Jomfruhummerbisque med hummerhaler
og urter 80,00 kr.
Oksekødsuppe med kød- og mel-boller 60,00 kr.
Hønsekødsuppe m. urter og boller 60,00 kr.
Aspargessuppe med flütes 60,00 kr.
Champignonsuppe med flütes 60,00 kr.
Gullashsuppe 60,00 kr.
Til alle supperne leveres hjemmebagt flütes.

Stegeretter min. 12 pers.

Svinekam m. rødkål, hvide– og brune-kartofler 125,00
Kalvesteg stegt som vildt m. waldorffsalat,
haricot vert, hvide– og brune-kartofler 125,00
Kalvesteg med 3 slags grøntsager og kartofler 135,00
Svinemørbrad vendt i dijon og hasselnødder
m. Madeirasauce 125,00
Gammeldags oksesteg m. glaserede løg,
peberrodsfløde, bønner og agurkesalat 135,00
Helstegt oksetyndsteg m. 2 slags grønsager,
pommes rissolles og svampesauce. 145,00
Oksemørbrad m. ostegratineret tomat,
grøntsager, salat og estragonsauce. 175,00
Sprængt oksecuvette m. braiseret bladselleri,
gulerødder, svampesautè og grøntsagsbearnaise 150,00
Kalvefilet med ristede svampe, løg, fyldt
tomat og fransk skovsvampesauce 175,00
Andesteg med rødkål, hvide– og brune-kartofler 175,00

Kartofler til stegeretterne:
Såfremt der ikke nævnes nogen kartoffel til retten kan du selv vælge:
Hvide kartofler – fyldt bagt kartoffel – små persille kartofler – ostegratinerede flødekartofler – pommes Rösti – sesamkartofler – pommes hasselbach –
råstegte krydderkartofler – pommes rissolles.

Desserter min. 12 pers.

Hjemmelavet valnøddeis m. marcipan 55,00
Frugttærte m. marcipan og cremefraiche 65,00
½ ananas m. frugtsalat og råcreme 60,00
Citronfromage med flødeskum 50,00
Pærer Belle Helene 60,00
Mandelrand med frisk frugt og rørt is. 75,00

Tilbehør til dit eget kød:

2 slags kartoffelsalat, pastasalat, 2 torvefrisk salater med bær og nødder og dressing.
Pris pr. person 65,00 kr.

Pølsebord:

Rullepølse, Herregårdsskinke, spegepølse, leverpostej, salt kød, peber patè, tarteletter med høns i asparges (lun ret), frikadeller (lun ret), kold kartoffelsalat, ristede løg, pickles, syltede agurker og italiensk salat.
165,00 kr.

Italiensk pølsebord:

Tagliatelle m. varmrøget laks, lufttørret skinke med melon, Bresaola, Mortadella,
2 slags italiensk salami, peber patè, Tzatziki, lasagne, cornisioner, soltørrede tomater,
oliven, artiskokhjerter, marinerede hvidløg
og marinerede bønner.
195,00 kr.

Ostebord:

3 slags ost: Mild skæreost, blåskimmel og brie med druer, piment, kiks,
saltstænger og gammeldags frugtsalat.
95,00 kr.

Brød, smør og fedt 15,00 kr. pr. person