Vælg en side

Turforslag 1

Dette er en heldagstur.  Man kan også vælge færre oplevelser.

1. stop: Birkegårdens Haver. Her kan sagtens bruges 3 timer og her kan skovturskurven indtages eller der kan købes frokost i Cafeen.
Birkegårdens Haver består af 5 meget smukke og forskellige haver, som er smukke på alle årstider. Derudover er der mange muligheder for børnene også.
Du kan se mere her.
2. stop: Tersløsegaard. Et Ludvig Holberg Museum. Se mere her.
3. stop Panzermuseum East, Fladholtevej, Slagelse Nordens største private samling af militærkøretøjer. Se mere her.
4. stop: Cirkusland, Årslevej, Slagelse.  En oplevelsespark, der har samlet alt det, du elsker fra cirkus og som summer af eventyr og hygge.  Se mere her.
5. Stop hjem til Bromølle Kro

Turforslag 2

Trelleborg Vikingeborg ved Slagelse ca. 35 minutter. Trelleborg er et fantastisk stykke kulturarv fra Vikingetiden og den bedst bevarede af de tre danske cirkulære borge. Trelleborg – En 1000 år gammel vikingeborg. Ét af de steder, hvor vikingetiden kan opleves på tætteste hold, er på Vikingeborgen Trelleborg nær Slagelse i Vestsjælland. I et naturskønt område ligger én af vikingernes store ringborge.
Se mere her.

Korsør By og Overfartsmuseum: Et lille og ´meget hyggeligt museum. Her samlet en masse ting og sager fra de gamle færger og færgerne kan ses som modeller. Desuden kan man opleve forskellige butik/boligmiljøer fra byens historie. Museet er bestemt et besøg værd og man får rigtig meget for pengene.  Se mere her

Turforslag 3

Ballonflyvning
Denne tur er noget af en luksustur med også en helt enestående oplevelse. Ballonflyvning over Sorø, Tystrup-Bavelsesøerne og et kig til de andre øer i Smålandsfarvandet. En helt enestående oplevelse.
Se på dette link hvilke dage der er flyvninger.
Flyvningerne afgår fra Sorø centrum og kan evt. kombineres med et besøg i Sorø Klosterkirke, som ligesom Bromølle Kro er bygget af Biskop Absalon eller besøg Akademihaven i Sorø eller måske Sorø Kunstmuseum. Ja der er mulighed for rigtig mange oplevelser.’

Turforslag 4

  1. stop. Sporvejsmusset Skjoldnæsholm. Danmarks længste museum, Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, har kørende sporvogne fra hver af de danske sporvejsbyer, samt fra flere udenlandske byer.
    Se mere her
  2. Stop.  I Gisselfelds skove finder mand det ikoniske Skovtårn.  Skovtårnet har fået international opmærksomhed fra hele verden.  Fra toppen er der en helt unik udsigt over Gisselfelds smukke skove.
    Se mere her.

1 + 5 =