Tørfisk

Tørfisk flyttet til
torsdag den 26. august 2021 kl. 18,00

Det er nu 10. gang, at Tørfisk gæster os og selv om det nu er 3. gang, vi flytter koncerten, så føler vi ikke, at vi helt kan droppe, sådan en god tradition. 
Hver gang de her 4 gæve jyder har besøgt os, har der været totalt udsolgt her på kroen og mange er gået forgæves.

Det er nu engang nogle rigtig lune jyder, med en humor som passer til de fleste.

Deres sange handler blandt andet om deres hverdag, om livet i Thyborøn, deres koner, som de er glade for, og der bliver også numre, der kommer til at handle om tilbagetrukne hårgrænser og vores fremskredne alder. Alt sammen leveret med ægte nordjysk humor.

Så jeg kan allerede nu spå, at det bliver endnu en aften hvor grinet kommer på overarbejde.

Deres sidste udgivelse “Vi ligger vandret” handler som sædvanligt om alt det der omgiver os, samt lidt anderledes betragtninger af livets små og store ting.  Så mon ikke vi som altid får en hyggelig og morsom aften i de gæve nordjyders selskab.

Vi starter med en dejlig menu og når alle så er mætte, er det tid til, at få trænet lattermusklerne.

Lad bilen stå og lej et af vores dejlige værelser i forbindelse med arrangementet til kun 875,00 kr. incl. morgenmad. (uanset om det er enkelt eller dobbelt) bestilles på kroen.

Husk også at selv om 2 forskellige har bestilt billetter, kan I godt komme til at sidde sammen. Dette skal bare meddeles senest 14 dage før og jeg skal bruge navnene på dem som har bestilt.

Tørfisk

Torsdag den 26. august 2021 kl. 18,00
Menu & koncert 475,00
  • Serranoskinke medtomatmayo, parmesanchips, syltet fennikel og persille
  • Sprængt oksecuvette med bagte rodfrugter, flødepeberrodssauce, små karofler med brunet smør, salat med kerner og melon

Kontakt Bromølle Kro