FORRETTER
- Lakserilette 90,00
med brøndkarsecreme og syltede tyttebær
- Lynstegt tun i soya og sesam 90,00
med mangocreme, carpersbær, persilleolie og friterede løg.
- Bresaola 85,00
med persillecreme, syltet fennikel og sprødt hvidløgsbrød
- Varmrøget laks 90,00
med porre-fennikelcreme
- Tigerrejer 90,00
på blomkålspurè, maltjord og syre
- Rimmet laks 90,00
på syltet fennikel, rygeostcreme, maltjord og krydderurter
- Fisketallerken 125,00
med bagt laks, tigerrejer, musling i skal og røget hellefisk
- Rødtungeturban 90,00
med tomatconcassè, sc. Vin Blanc og druer
- Kammuslinger 105,00
med avokado, tomatsalat i skal
- Bagt torskefilet 90,00
med senneps- og rødbedecreme, toppet med urter
- Ristet laks 90,00
og laksemousse i tomat, med strimlede grønsager. Dertil Purløgscreme
- Roulade af rødtunge og norsk laks 90,00
på salat og ørredrogncreme
- Hvidvinsdampet norsk laks 85,00
på rucola med sauce Pikant, rejer og asparges
- Indbagt laks 95,00
med spinat og jomfruhummersauce
- Rejecocktail 95,00
med salat af julienne og paprikadressing
- Tarteleltter 80,00
med høns og asparges
- Krebsehaler indbagt i fiskesouffle 95,00
med spinat og hummersauce
- Soulakispyd med tigerrejer og laks 98,00
på agurk-melon relish
- Varmrøget berberiandebryst 90,00
med syltet selleri og ølbraiseret valnødder
- Fransk løgsuppe 85,00
med bagte ostebrød
- Maria`s berømte tomatsuppe 85,00
med pasta
- Jomfruhummerbisque 115,00
fyldt med urter, hummerhaler og kammuslinger
Mellemretter
- Sorbet vælg mellem 40,00
pæresorbet, med Poire William, champagnesorbet, estragonsorbet eller limesorbet
- Kold limesuppe med melon 45,00
Pris per barn
- Avokadopanacotta med rejer 50,00
- Hjemmerøget fasanbryst 50,00
med orange-balsamico og nødder
- Brietærte 50,00
med kompot af æbler og bær
- 3 små ostebidder 50,00
med nødder i vores egen honning.
Stegeretter
- Svinekam 175,00
med rødkål, hvide- og brune kartofler samt ½ æble med gelè
- Svinemørbrad vendt i Dijon og hasselnødder 195,00
med grønsager, salat og mild Dijoncreme
- Rosastegt kalveculotte 190,00
med 3 slags grønsager og grønsagsbearnaise
- Kalvesteg stegt som vildt 185,00
med hvide- og brune kartofler, salat waldorff, surt og sødt samt haricots vert
- Kalvemørbrad rullet i Dijon og persille 235,00
med grønsager, champignon og mild Dijonsauce
- Rosastegt kalvefilet 210,00
med porre med bacon, grønsager, ristet svampe og løg samt skovsvampesauce
- Kalvemørbrad med braiseret spidskål og bacon 245,00
med rødbedesyltede perleløg, whiskyglace og Pommes Rôsti med persilleduchesse
- Gammeldags oksesteg 185,00
med peberrodsfløde, glaserede løg, haricots vert, agurkesalat og hjemmesyltede tyttebær.
- Helstegt oksefilet 215,00
med bacon-løgringe, Sauce Bearnaise, grønsager og champignonsautè
- Letsprængt lammeculotte m 205,00
med smørdampet kål, asparges i bacon og tomatiseret peberrodssauce
- Helstegt oksemørbrad 235,00
med grønsager, indbagt blomkål, torvefrisk salat og Bearnaisesauce eller Madagaskar pebersauce. Tillæg for begge saucer 10,00 kr
- Sprængt oksecuvette 196,00
med flødepeberrodssauce, bønner i svøb og glaseret rodfrugtsautè
- Orangeglaseret andebryst 230,00
med haricots vert i baconsvøb, årstidens grønsager, appelsinsalat med rødløg og kapers samt Portvinscreme
- Kronhjortefilet glaseret med akaciehonning 250,00
og chili, med pære, torvefriske salater, tranebær, svampetimbale samt Portvinscreme
- Kronhjorteryg 250,00
med haricots vert, waldorffsalat, hvide- og brune kartofler, agurkesalat og vildtsky
Vælg hvilken kartoffel De ønsker til stegeretten
Hvide kartofler – grovfritter – fyldt bagt kartoffel – små persille kartofler – små krydderkartofler bagt i ovnen med smør – Pommes Rösti – Pommes Hasselbach – Råstegte krydderkartofler – Pommes Rissolles .
Til nogle af retterene har vi sat kartoffel til, som vi synes passer til. Men det er selvfølgelig stadig valgfrit.
Ekstra sauce eller kartoffel 15,00 kr. pr. prs.
Desserter
- Bromølles berømte valnøddeis 85,00
med et lag af chokolade, valnødder og overtrukket med marcipan
- Børnepakke 7-8 timer Kr. 160,00
Pris per barn
- Pære Belle Helene 85,00
Syltet pære med vaniljeis og rigtig chokoladesauce
- Hjemmelavet frugttærte 90,00
med marcipan, råcreme eller rørt is. Tillæg for begge dele 10,00 kr. pr. person
- ½ ananas 95,00
fyldt med frisk frugtsalat. Dertil råcreme eller rørt is. Tillæg for begge dele 10,00 pr. prs.
- Hyldebærpocheret pære 110,00
med timbale af hvid chokoladeparfait på bisquitbund
- Citronfromage 85,00
Lækker hjemmelavet med flødeskum
- Tiramisu 90,00
med frugt, bær og vaniljeparfait.
- Sukkerbagte smørdejshjerter 90,00
med æg af rørt kanelis og tidens frugt og bær
- Brændt hvid chokolade, 98,00
hyldebærstøv og gelèkugler
- Gateau Marcell chokoladekage 98,00
hvid chokoladejord, bærkompot og vailjeparfait
- Pandekager med orangecreme 85,00
brændt hvid chokolade, råsyltet appelsin og rørt vaniljeis. (Serveres også som buffet)
- Dessertbuffet 125,00
med årstidens trifli, frisk frugtsalat, chokoladekage, rørt is og frugttærte
- Desserttallerken 125,00
En smuk dessert med kage, is, frisk frugt og en overraskelse
- Mandelrand 95,00
med frisk frugt og rørt is med Baileys
- Creme Brûlèe 95,00
med frisk frugt og vaniljeparfait
- Ostebuffet
med 4 slags oste, frisk frugt, kiks, nødder i egen honning og hjemmebagt brød.
Kage til kaffen






