Design uden navn

Privatlivspolitik, cookies & datalagring

Når du handler eller er gæst hos Bromølle Kro, kan du være helt tryg ved at bruge vores hjemmeside og services, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse.

Vi håndterer dine data med respekt for dit privatliv, og er vores ansvar bevidst når vi behandler de oplysninger, du giver os – oplysninger som vi, naturligvis, behandler og opbevarer efter den til enhver tid gældende lovgivning.

Det er en god ide at læse vores persondatapolitik herunder.

Persondatapolitik
Når du klikker dig ind på Bromølle Kros hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig. 

Dataansvarlig og kontaktoplysninger:
Bettina Bresnov
Bromølle Kro
Slagelsevej 78
4450 Jyderup
E-mail: mail@bromoelle-kro.dk
CVR. nr. 21207306

Bromølle Kro indsamler oplysninger om dig på to måder:
– Ved at du selv afgiver oplysninger – Ved brug af cookies

Ved at du selv afgiver personoplysninger
Bromølle Kro beder om dine bruger relaterede  og personlige  oplysninger, når du køber værelser eller gavekort på vores hjemmeside eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Vi indsamler kun personoplysninger som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mail, når du selv giver dem.

Vi bruger dine personoplysninger til:
De personoplysninger vi indsamler om dig, når du laver en reservation eller modtager vores nyhedsbrev, bruges først og fremmest til at behandle dine forespørgsler og ordrer. Oplysningerne bliver ikke videregivet til andre, medmindre du giver særskilt accept hertil.
Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier. Husk at enhver oplysning du afgiver — inklusiv personlig identificerbar information — i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af andre. 

Vi lagrer ikke persondata længere end tilladt ved lov og sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

Lagring af persondata
Personoplysningerne lagres hos vores databehandler, som opbevarer og behandler persondata på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere i Danmark eller i tredjelande, sikrer vi os altid, at deres niveau for persondatabeskyttelse passer til de krav, vi har opstillet i denne privatlivspolitik og som følger af gældende lovgivning.

Samkøring af data
Når du laver en værelsesreservation til Bromølle Kro eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail & sms) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette  tilbud til dig.
Bromølle Kro benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesider og andre digitale platforme tilhørende Bromølle Kro.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Internettets hastige udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger.  Ved jobansøgning til Bromølle Kro

Ved brug af cookies
Første gang du besøger Bromølle Kro`s hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmesider. 

Hvis du søger en stilling på Bromølle Kro, behandles dine oplysninger, der er afgivet i forbindelse med ansøgning. Ofte er det almindelige personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-mail og eventuelt nuværende og tidligere beskæftigelse.

 

Ved brug af cookies
Cookies er med til at fortælle Bromølle Kro om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider. For at fastlægge, hvem der besøger Bromølle Kros hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger vores hjemmeside og hvilke sider du ser mest på.   Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig.

Hvor længe opbevarer vi cookies
De coockies der er sendt til dig vil blive opbevaret i 6 måneder Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. 

 Ansvarsfraskrivelse
Vi tilstræber, at indholdet af hjemmesiderne er ajour, men der kan ske fejl eller at jeg ikke har fået opdateret en enkelt underside. Hjemmesiderne indeholder links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for tilgængeligheden eller indholdet på de linkede  hjemmesider. Vi tager forholdsregler for at sikre, at hjemmesiderne ikke indeholder virus, trojanske heste eller lignende. Vi kan imidlertid ikke garantere, at hjemmesiderne er fri for sådanne skadelige programmer. Vi kan ikke garantere, at de er 100 % beskyttet mod hacking eller lignende.

Kontakt Bromølle Kro