Birkegaarden aflangt

TURFORSLAG MOD SYD

Turforslag 1

Dette er en heldagstur.  Man kan også vælge færre oplevelser.

1. stop: Birkegårdens Haver. Her kan sagtens bruges 3 timer og her kan skovturskurven indtages eller der kan købes frokost i Cafeen.
Birkegårdens Haver består af 5 meget smukke og forskellige haver, som er smukke på alle årstider. Derudover er der mange muligheder for børnene også.
Du kan se mere her.
2. stop: Tersløsegaard. Et Ludvig Holberg Museum. Se mere her.
3. stop Panzermuseum East, Fladholtevej, Slagelse Nordens største private samling af militærkøretøjer. Se mere her.
4. stop: Cirkusland, Årslevej, Slagelse.  En oplevelsespark, der har samlet alt det, du elsker fra cirkus og som summer af eventyr og hygge.  Se mere her.
5. Stop hjem til Bromølle Kro

Turforslag 2

Trelleborg Vikingeborg ved Slagelse ca. 35 minutter. Trelleborg er et fantastisk stykke kulturarv fra Vikingetiden og den bedst bevarede af de tre danske cirkulære borge. Trelleborg – En 1000 år gammel vikingeborg. Ét af de steder, hvor vikingetiden kan opleves på tætteste hold, er på Vikingeborgen Trelleborg nær Slagelse i Vestsjælland. I et naturskønt område ligger én af vikingernes store ringborge.
Se mere her.

Korsør By og Overfartsmuseum: Et lille og ´meget hyggeligt museum. Her samlet en masse ting og sager fra de gamle færger og færgerne kan ses som modeller. Desuden kan man opleve forskellige butik/boligmiljøer fra byens historie. Museet er bestemt et besøg værd og man får rigtig meget for pengene.  Se mere her

Turforslag 3

Ballonflyvning
Denne tur er noget af en luksustur med også en helt enestående oplevelse. Ballonflyvning over Sorø, Tystrup-Bavelsesøerne og et kig til de andre øer i Smålandsfarvandet. En helt enestående oplevelse.
Se på dette link hvilke dage der er flyvninger.
Flyvningerne afgår fra Sorø centrum og kan evt. kombineres med et besøg i Sorø Klosterkirke, som ligesom Bromølle Kro er bygget af Biskop Absalon eller besøg Akademihaven i Sorø eller måske Sorø Kunstmuseum. Ja der er mulighed for rigtig mange oplevelser.’

Turforslag 4

  1. stop. Sporvejsmusset Skjoldnæsholm. Danmarks længste museum, Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, har kørende sporvogne fra hver af de danske sporvejsbyer, samt fra flere udenlandske byer.
    Se mere her
  2. Stop.  I Gisselfelds skove finder mand det ikoniske Skovtårn.  Skovtårnet har fået international opmærksomhed fra hele verden.  Fra toppen er der en helt unik udsigt over Gisselfelds smukke skove.
    Se mere her
  3. .

Kontakt Bromølle Kro