Å aflangt

Turforslag med øst

Turforslag 5

Andelslandsbyen Nyvang; Træd ind i en tidsmaskine og oplev Danmarkshistorien på egen krop i Andelslandsbyen Nyvang.  I den lille landsby, under 5 km fra Holbæk centrum. Der er så meget at se og opleve, at her kan man sagtens bruge en hel dag. Bagefter kan man evt. nyde en hyggelig gåtur i den gamle havn i Holbæk.  Se mere her.

Turforslag 6

Tag og nyd en dag i den smukke købstad Holbæk. Er du til kunst?  Besøg da Æglageret i Holbæk bymidte.  Det er et moderne kunstmuseum og samtidig Danmarks eneste ægmuseum.Derefter er Holbæk Museum virkelig et besøg værd, med sine historiske bygninger, et interiørmuseum, Knapstrup-keramik og en udstilling om de Dansk-Vestindiske øer.På turen tilbage til Bromølle Kro, kan man besøge Brorfelde Observatorium. Brorfelde Observatorium er Danmarks største stjerneobservatorium og ligger meget naturskønt i Brorfelde`s bakker.

Turforslag 7

Besøg Sagnlandet Lejre. Tag på tidsrejse til jernalderen, mød sagnlandets vilde vikinger, gå på opdagelse i Båldalen, træd ind i tip-tip oldefars verden og/eller list på besøg hos stenalderjægerne.  Ja der er rigtig mange spændende oplevelser for både store og små.  Så her skal nok sættes en hel dag af.  Se mere her.

Turforslag 8

Denne dag skal Roskilde opleves.  Besøg Vikingeskibsmuseet.  Her mødes fortællinger om vores maritime forhistorie i et levende og moderne museum, hvor museumsgæsterne inddrages i historien gennem dialog og aktiv deltagelse.  Se mere her. 

Kontakt Bromølle Kro