Vesterlyng aflangt

Turforslag mod Nord -Vest Sjælland

Turforslag 9

Stranddag. Ikke så langt fra os er der flere rigtig gode strande.
Ved Føllenslev er der Eskebjerg Vesterlyng. Det er en rigtig hyggelig strand, med masser af P-pladser, offentlige toiletter og så er den meget børnevenlig.  Hvert forår sættes køer, får og lidt heste sat på græs på lyngen.  Det giver en helt speciel stemning.

Sand

Turforslag 6

Tag og nyd en dag i den smukke købstad Holbæk.
Er du til kunst?  Besøg da Æglageret i Holbæk bymidte.  Det er et moderne kunstmuseum og samtidig Danmarks eneste ægmuseum.

Derefter er Holbæk Museum virkelig et besøg værd, med sine historiske bygninger, et interiørmuseum, Knapstrup-keramik og en udstilling om de Dansk-Vestindiske øer.

På turen tilbage til Bromølle Kro, kan man besøge Brorfelde Observatorium. Brorfelde Observatorium er Danmarks største stjerneobservatorium og ligger meget naturskønt i Brorfelde`s bakker.

Turforslag 7

Besøg Sagnlandet Lejre. Tag på tidsrejse til jernalderen, mød sagnlandets vilde vikinger, gå på opdagelse i Båldalen, træd ind i tip-tip oldefars verden og/eller list på besøg hos stenalderjægerne.  Ja der er rigtig mange spændende oplevelser for både store og små.  Så her skal nok sættes en hel dag af.  Se mere her.

Turforslag 8

Denne dag skal Roskilde opleves.  Besøg Vikingeskibsmuseet.  Her mødes fortællinger om vores maritime forhistorie i et levende og moderne museum, hvor museumsgæsterne inddrages i historien gennem dialog og aktiv deltagelse.  Se mere her.

Kontakt Bromølle Kro