image_pdfimage_print

Bromølle Kro ligger i centrum af det gamle Vestsjællands Amt med ca. 32 km. Til henholdsvis Holbæk, Kalundborg, Sorø og Slagelse.

Kroen er omgivet af skov på begge sider og Åmose Å risler forbi langs kroen.
Vi har samarbejde med Kattrup Gods, der arrangerer teambuilding i forskellige sværhedsgrader.

Vi kan også kraftigt anbefale et samarbejde med Goteam.dk, som tilrettelægger et program fuldstændig efter jeres ønske. De er yderst kompetente og meget lydhør overfor præcis jeres behov. Klik her for at komme til deres hjemmeside.https://goteam.dk
Vores 30 dejlige dobbeltværelser er alle med egen terrasse, bad og toilet, fjernsyn og gratis trådløst internet. De ligger alle fredeligt, bagved kroen.
Vi er ikke et kæmpe konferencecenter, hvilket gør os meget fleksible. Hos os sætter vi jeres kursus sammen således, at det kommer til at passe præcis til jer.

Som standard av-udstyr har vi projektor, lærred, flipover samt papir og kuglepen til alle. Der er gratis trådløst internet overalt på både kro og værelserne.
Ved større konferencer er der mikrofoner, både håndholdt og  headset-mikrofon.
Til alle pakkerne er der frisk frugt og pause snacks.
Når man er på kursus, er maden meget vigtig. Køkkenet sammensætter altid en god og lækker menu.

Vi råder over lokaler fra 4-100 personer.
Det ene kursuslokale, kaldet Biblioteket er indrettet med plenum til 25 personer samt 4 grupperum og en stor terrasse.
”Pigegangen” er der hvor pigerne i gamle dage boede, men nu er det kun spøgelserne der bor fast der. Det er et dejlig lyst lokale til 15 personer.

Ved siden af kroen ligger ”Kokkehuset” . I gamle dage boede kokke drengene i dette hus. Men nu er det indrettet med billard, bordfodbold og bløde møbler. Der er en fast beholdning af øl og vand. Man får så udleveret en nøgle og kan derfor være der lige så længe man har lyst.  Det eneste det kræver er et min. forbrug på 500,00 kr.  Huset kan benyttes til socialt samvær. Dette skal bestilles hurtigt, da det er efter princippet ”først til mølle”