image_pdfimage_print

Bromølle Kro ligger i centrum af det gamle Vestsjællands Amt med ca. 32 km. til henholdsvis Holbæk,
Kalundborg, Sorø og Slagelse.
Kroen er omgivet af skov på begge sider og Åmose Å risler forbi langs kroen.
Vi har 30 dejlige dobbeltværelser med egen terrasse, bad og toilet, fjernsyn og gratis trådløst internet. De ligger alle fredeligt, bagved kroen.

Vi er ikke et kæmpe konferencecenter, hvilket gør os meget fleksible. Hos os sætter vi jeres kursus sammen således, at det kommer til at passe præcis til jer.
Når man er på kursus, er maden meget vigtig. Køkkenet sammensætter altid en god og lækker menu/buffet.
Vi råder over lokaler fra 4-100 personer.
Det ene kursuslokale, kaldet Biblioteket (se nedenunder) er indrettet med plenum til 30 personer samt 3 grupperum og en stor terrasse.
Der er gratis trådløst internet over hele kroen.
“Pigegangen” er et andet kursuslokale med plads til 20 personer.
Kursuslokalerne er indrettet med whiteboard, flipover, lærred og EDB projektor.
Der bliver naturligvis gjort klar med papir og kuglepen til alle vores kursuspakker.

Der er flere muligheder for teambuilding i nærheden. Klik her for at komme direkte til vores samarbejdspartner: Go-teamhttps://goteam.dk

Vi har et dejligt lille hus, med forskellige aktiviteter og hygge møbler. Hvor der efter en lang kursusdag er mulighed for socialt samvær. Der er en beholdning af øl og vand og så er man naturligvis velkommen til, at få andre drikkevarer med over også. Der udleveres en nøgle og så bestemmer man selv, hvornår det er sengetid. Lokaleleje af dette er gratis ved et garanteret salg på min. 500,00 kr.  Såfremt der ikke købes drikkevarer for dette beløb tager vi 500,00 kr. i lokaleleje.