image_pdfimage_print

Vinkort 2019 maj

Køkkenet har åbent fra kl. 12,00-21,00.
Fredag og lørdag til 21,30.
Restauranten lukker ½ time senere.
Frokost serveres mellem kl. 12,00-15,00

Marineret Tenax sild med karrydressing og æg
Kr. 55,00

Lun stegt polentasild m/gulerodspurè, hasselnød og syltet perleløg
Kr. 85,00

Lun fiskefilet med rejer og remoulade
Kr. 95,00

Laksestjerneskud; dampet laks og stegt rødspættefilet med rejer og asparges på ristet brød.
Kr. 140,00

Hjemmelavet hønsesalat med toast, ananas og bacon.
Kr. 85,00

Pariserbeuf med traditionelt tilbehør. Er kun lige vendt på panden.
(Ønskes den mere stegt, sig det da blot til tjeneren)
Kr. 145,00

1 stk. med fiskefrikadelle, hjemmerørt remoulade, syltede agurker og groft brød.
Kr. 85,00

Stor portion biksemad med 2 spejlæg
Kr. 145,00

Bromølle æggekage med bacon, kartofler, cocktailpølser, tomat og purløg
(Tager ca. 25 min. at tilberede)
Kr. 135,00

Veganermad: 1 stk. med avokado, ristede sesam, purløgsmayo og syltede rødløg
Kr. 75,00 kr.

Rugbrød med gammelost, løg og sky.
Vælg om det skal være med fedt eller smør.
Kr. 52,00

Franskbrød med mild ost.
Kr. 52,00

Krolunch (DENNE SERVERES KUN TIL OG MED 21. NOV), derefter se under jul Restaurant.

Dampet laks med rejer

Lille oksesteak med bearnaise

2 slags ost med bærkompot
Kr. 200,00

Kan udbygges med fiskefilet og remoulade kr. 225,00

Anretning serveret ved bordet

(DENNE SERVERES KUN TIL OG MED 21. NOV), derefter se under jul Restaurant.

Serveres ved minimum 8 voksne (børn ½ pris) og skal bestilles 2 dage før

Marineret sild med karrydressing og æg
Kryddersild med rødløg og kapers
Fiskefilet med citron og remoulade
Dampet laks med rejer
Tarteletter med høns og asparges
Mørbradbøf med bløde løg og surt
Lun leverpostej med champignon og bacon
2 slags ost
Gammeldags frugtsalat med flødeskum
325,00 kr.

Menukortet herfra serveres hele dagen fra kl. 12,00- 21,00/21,30

Veganeren

Courgette carpaccio, med ristede tofu og pinjekerner
Kr. 75,00
Pasta med rodfrugtegrønt i blomkålscreme
Kr. 155,00
Iskage med kokos, dadler og banan, toppet med hyldebær
Kr. 80,00
Alle 3 retter kr. 285,00

Månedens menu
En 3 retters menu afstemt efter årstiden.
Du kan se den her!

Retterne fra månedens menu kan købes separat og sættes sammen med andre retter fra dette menukort.

Forretter

Rejecocktail med salat og dressing
Kr. 120,00

1 stor tartelet  med høns og asparges
Kr. 98,00

Dampet laks på spæd salat med rejer og asparges
Kr. 95,00

Ballotine af torsk med spinat, citronmayo, beder og dild
Kr. 110,00

Jomfruhummerbisque med tigerrejer, grøn olie og urter
Kr. 120,00

Hovedretter

Laks bagt i papir urter, dild, hvidvin og smør
Kr.215,00

Wienerschnitzel af kalveinderlår, serveret med ærter,
pommes sautè og “dreng” med friskhøvlet peberrod
Kr. 198,00

Plankebøf med Pommes Duchesse, Bearnaisesauce,
tomat og grønt.
Kr. 235,00

Beuf Bearnaise med grillet tomat, grøntsager og grovfritter
Kr. 235,00

Kalvemørbrad svampe, citrussmør og pommes Anna
Kr. 235,00

Mix salat med dressing
Kr. 55,00

Skål med grovfritter
Kr. 35,00

Kande med Bearnaise
Kr. 45,00

Desserter

Citronmazarinkage med brændt marengs, pistacie og vanilieparfait
Kr. 85,00

Pandekager med vaniljeis, frugt og syltetøj.
Kr. 85,00

Hjemmelavet valnøddeis
Vores berømte valnøddeis med rom, valnødder og marcipan.
Kr. 95,00

Ostebræt med 5 slags oste og nødder i vores egen Bromølle honning
Kr. 120,00

Kaffeudvalg og kage

Kaffe i kop
Kr. 25,00

Kaffe i kande pr. person
Kr. 35,00

Cappucino  –   Varm Cacao
Kr. 35,00

Cafe Latte
Kr. 45,00

Espresso
Kr. 25,00

Double espresso
Kr. 40,00

Iskaffe med vaniliesirup
Kr. 50.00

The; Earl Grey, Grøn the eller  div. frugt the
i kande pr. person
35,00 kr.

Fransk kaffe med 3 cl. Grand Marnier
og flødeskum
60,00 kr.

Irsk kaffe med 3 cl. irsk Whisky, brun
farin og flødeskum
60,00 kr.

Hjemmelavet kransekage
28,00 kr.

Lagkage med glasur &  flødeskum
40,00 kr.

Gammeldags æblekage med mos, rasp, syltetøj og et stænk Kirsebærvin samt flødeskum
40,00 kr.