Ib Grønbech & Containerkvartetten 2018 aflangt

Ib Grønbech & Containerkvartetten Fredag den 24. september 2021 kl. 18,00

Det er med stolthed, at vi som det eneste sted på Sjælland, kan byde velkommen til Ib Grønbech og hans Containerkvartet for 3. gang.

En aften i selskab med Ib Grønbech udfordrer både stemmebåndet og lattermusklerne. Alle overgiver sig til et univers af sjove sangtekster serveret på vendelbomål og iørefaldende popmelodier. Der bliver grinet højtlydt af den skæve lune humør, som Ib Grønbech mestrer brugen af i spontanitet, improvisation og perfekt timing.

Ib Grønbech & ContainerKvartetten vælter ganske enkelt koncertstederne, dels med hans og bandets sublime musikalske evner, og dels med IB’s uforlignelige humor – manden er simpelthen genial, og han placerer sig blandt de allerstørste komikere vi har i Danmark.

Vi starter som vi plejer med en dejlig menu, hvorefter Ib Grønbech & hans Containerkvartet går på scenen.  Vi lover det er ikke kedeligt, men hårdt for lattermusklerne.

Vi kan ligeledes tilbyde overnatning til en yderst favorabel pris 875 kr. incl. morgenmad pr. dobbeltværelse Værelserne bestilles ved henvendelse direkte til kroen og kan IKKE bestilles ved billetbestillingen.

I kan sagtens komme til at sidde sammen, selv om billetterne er bestilt af forskellige. Dette skal bare meddeles senest 14 dage før.

Ib Grønbech & Containerkvartetten

Fredag den 24. september 2021 kl. 18,00
Menu & koncert 525,00
  • Røget kulmule med æblemayo, fennikelcruditè og saltmandler
  • Svinefilet med bagtrødbede med salvie, rosmarinsauce, baconkartofler. babyspinat med feta og tørret tranebær

Billetter kan også købes på 
Bromølle Kro – Slagelsevej 78 – 4450 Jyderup
Tlf: 58250090

Vi glæder os til at byde jer velkommen hilsen
Bettina & Jan samt alle vores dygtige medarbejdere.

Kontakt Bromølle Kro