Forårs “Galla” med gourmet og vinsmagning.

Fredag den 03. april 2020 kl. 18,00

Vi har haft gourmet– vinsmagnings aftener i rigtig mange år og det er efterhånden rigtig svært, at finde på noget nyt. Men vi har endnu ikke afholdt en aften der fejrer forårets kommen. Det råder vi så bod på her. Foråret er jo en helt fantastisk tid, hvor alt det grå bliver lysegrønt og frisk igen.
Jan og Peter Bojsen har sammen sammensat en spændende 6 retters menu, med rigtig spændende vine til, som Peter løbende vil fortælle om.

Menu og vine.

Rogn – fjordrejer – blinis med en rygeostcreme
Kelleris Vingaard Danmark, Utopia Renée 2015

Jomfruhummer consommè med ravioli, spinat og selleriskum
Weingut Nik Weis, Riesling, Mosel, Tyskland 2018

Varmrøget stenbider med kål, bagte tomater og krydderurter
Domaine Prieur- Brunet, Santenay Blanc, Bourgogne, Frankrig 2017

Kalvemørbrad saltimbocca med knuste kartofler, rødløg og Marsala-kaperssauce.
Alfiero Boffa, Barbera d´Asti- Collina Della Vedova, Piemonte, Italien 2011

Pærer i rødvin og oste med saltmandler.
Gran Clos, Cartus, Priorat, Spanien 2006

Rabarber mazarin og blød vaniljecreme.
Chateau de Fesles, Bonnezeaux, Loire, Frankrig, 2013

Aftenen sluttes af med kaffe.
Pris per person 799,00 kr.

Hurtig bordbestilling anbefales på Tlf: 5825 0090 eller på kontakt formularen længere nede på siden. ( Husk at skrive at det er vinsmagningen I vil til)
Vi glæder os til at byde velkommen.
Hilsen Bettina og Jan samt alle vores fantastisk medarbejdere.

11 + 7 =