Vælg en side

FORRETTER  –  HOVEDRETTER  – DESSERTER

Alt på denne side serveres ved minimum 12 voksne

FORRETTER

Lakseriellette med brøndkarsecreme og syltede tyttebær.
90,00 kr.

Lynstegt tun i soya og sesam med mangocreme, capers-bær, persilleolie og friterede løg.
90,00 kr.

Bresola skinke med persillecreme, syltede fennikel og sprødt hvidløgs brød.
85,00 kr.

Varmrøget laks med porre-fennikelcreme.
90,00 kr.

Tigerrejer på blomkålspurè, maltjord og syre.
90,00 kr.

Rimmet laks på syltet fennikel, rygeostcreme, maltjord og krydderurter.
90,00 kr.

Fisketallerken med bagt laks, tigerrejer, musling i skal og røget hellefisk.
125,00 kr.

Rødtungeturban m. tomatconcassé, Sc. Vin Blanc og druer.
90,00 kr.

Kammuslinger med avokado og tomatsalat i skal.
105,00 kr.

Bagt torskefilet med senneps- og rødbedecreme toppet med urter.
90,00 kr.

Ristet laks og laksemousse i tomat, med strimledegrønsager dertil purløgscreme.
90,00 kr.

Roulade af rødtunge og norsk laks, anrettet på salat og ørredrogncreme.
95,00 kr.

Hvidvinsdampet norsk laks på rucola med sauce Pikant, rejer og asparges.
85,00 kr.

Indbagt laks med spinat og jomfruhummersauce
95,00 kr.

Rejecocktail med salat af julienne og paprikadressing
95,00 kr.

Serranoskinke med artiskokcreme, oliventapanade, sprøde osteflager og bagt tomat.
85,00 kr.

Tarteletter fyldt med høns og asparges.
80,00 kr.

Krebsehaler indbagt i fiskesouffle med spinat og hummersauce.
95,00 kr.

Soulakispyd med tigerrejer og laks på lage af agurk-melon relish.
98,00 kr.

Varmrøget berberiandebryst med syltet selleri og ølbraiseret valnødder
90,00 kr.

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør.

Supper

Serveres ved minimum 12 voksne

Fransk løgsuppe med bagte ostebrød.
85,00 kr.

Maria`s berømte tomatsuppe med pasta.
85,00 kr.

Jomfruhummerbisque fyldt med urter, hummerhaler og kammuslinger.
115,00 kr.

Alle supper serveres med hjemmebagt brød og smør.

Mellemretter

Serveres mellem forret og hovedret eller hovedret og dessert:

Sorbet vælg mellem: Pæresorbet med Poire Williams, Champagnesorbet,
estragonsorbet eller limesorbet.
40,00 kr.

Kold limesuppe med melon
45,00 kr.

Avokadopanacotta med rejer.
50,00 kr.

Hjemmerøget fasanbryst med orange-balsamico og nødder.
50,00 kr.

Brietærte med kompot af æbler og bær.
50,00 kr.

3 små ostebidder med nødder.
50,00 kr.

Stegeretter

Ud over nedenstående hovedretter har vi også 2 cavery forslag. Du kan se dem på dette link.

Svinekam med rødkål, hvide og brune kartofler samt 1/2 æble med gele.
175,00 kr.

Svinemørbrad vendt i Dijonsennep og hasselnødder med grønsager, salat og Dijoncreme.
195,00 kr.

Rosastegt kalveculotte med 3 slags grøntsager og grønsags bearnaise.
190,00 kr.

Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brune kartofler, salat waldorff, surt og sødt samt haricots verts.
185,00 kr.

Kalvemørbrad rullet i Dijon og persille. Dertil grønsager, champignon og Dijonsauce.
235,00 kr.

Rosastegt kalvefilet, porre med bacon, grønsager, ristet svampe og løg samt skovsvampesauce.
210,00 kr.

Kalvemørbrad, med braiseret spidskål og bacon, rødbedesyltede perleløg, whiskyglace og Pommes Rösti med persilleduchesse.
255,00 kr.

Gammeldags oksesteg med peberrodsfløde, glaserede løg, haricots verts og agurkesalat.
185,00 kr.

Helstegt oksefilet med bacon-løgringe, sauce Bearnaise, grønsager og champignonsauté.
210,00 kr.

Letsprængt lammeculotte med smørdampet kål, asparges i bacon og tomatiseret peberrodssauce.
205,00 kr.

Helstegt oksemørbrad med grønsager, ostegratineret tomat, torvefrisk salat og Bearnaisesauce eller Madagaskar pebersauce.
235,00 kr.

Sprængt oksecuvette med flødepeberodssauce, bønner i svøb og glaseret rodfrugtsauté.
195,00 kr.

Orangeglaseret andebryst med haricot verts i baconsvøb, årstidens grøntsager, appelsinsalat med rødløg og kapers samt portvinscreme.
230,00 kr.

Kronhjortefilet glaseret med akaciehonning og chili serveret med pære, torvefrisk salater, tranebær, svampetimbale samt portvinscreme.
250,00 kr.

Kronhjorteryg med haricots verts, waldorfsalat, hvide og brune kartofler samt agurkesalat.
250,00 kr.

Vælg selv hvilken kartoffel De ønsker til stegeretten:

Hvide kartofler – Grov fritter – Fyldt bagt kartoffel – Små persillekartofler – Små krydderkartofler bagt i ovnen med smør
Pommes Rösti – Pommes Hasselbalch – Råstegte krydderkartofler – Pommes Rissolles – Bagte sesamkartofler – Pommes Anna.

Desserter

Bromølles berømte valnøddeis med et lag af chokolade valnødder og overtrukket med marcipan.
85,00 kr.

Pære Belle Helene Syltet pære med vaniljeis og chokoladesauce.
85,00 kr.

Hjemmelavet Frugttærte med marcipan, dertil råcreme eller rørt is.
90,00 kr.

1/2 ananas fyldt med friskfrugtsalat og råcreme eller rørt is.
95,00 kr.

Citronfromage med flødeskum
85,00 kr.

Tiramisu med frugt, bær og vanillieparfait.
90,00 kr.

Sukkerbagte smørdejshjerter med æg af rørt kanelis, omkranset af tiden frugt og bær.
90,00 kr.

Brændt hvid chokolade, hyldebærsorbet, hyldebærstøv og gelèkugler
98,00 kr.

Gateau Marcell chokoladekage, hvid chokoladejord, bærkompot og vanillieparfait
98,00 kr.

Pandekager med orangecreme, brændt hvid chokolade, råsyltede appelsin og rørt vanillieis
(serveres også som buffet)
85,00 kr.

Dessertbuffet:
Med årstidens trifli, frisk frugtsalat, chokoladekage, rørt is og frugttærte.
125,00 kr.

Desserttallerken:
En smuk dessert med kage, is og frisk frugt.
125,00 kr.

Mandelrand med frisk frugt og rørt is med Baileys.
95,00 kr.

Creme Brûlèe med frisk frugt og vanillieparfait.
95,00 kr.

Ostebuffet med 4 slags oste med frisk fugt, kiks og hjemmebagt brød.
85,00 kr.

2 + 9 =