Vinterhaven

Bordopstillinger Vinterhaven

JULEUDFLUGT TIL BROMØLLE KRO

Disse menuer serveres alle ugens dage undtagen lørdage  fra den 20.12.- 28.12.2020 ved min. 20 personer.

JULEANRETNING SERVERET VED BORDET
Marineret sild — karrydressing med æg — kryddersild
fiskefilet med remoulade — gravad laks med sennepsdressing—
andesteg — kroens berømte medisterpølse og svinekam med rødkål – osteanretning eller ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris pr. person 250,00 kr.

JULEBUFFET
Marineret sild — karrydressing med æg — kryddersild
fiskefilet med remoulade — gravad laks med sennepsdressing—
andesteg — kroens berømte medisterpølse og svinekam med rødkål – osteanretning eller ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris pr. person 250,00 kr.

JULEMENU
Andesteg med rødkål, hvide– og brune kartofler
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pris pr. person 245,00 kr.

PRISER I ØVRIGT
Kaffe & te 35,00 kr.
Lagkage , æbleskiver eller kringle 38,00 kr.
Alm. Pilsner 33,00 kr.
Alm. Vand 30,00 kr.
Snaps 3 cl./linie 3 cl 33,00/36,00 kr.
½ fl. Snaps 350,00

9 + 11 =