Runde borde

Frokost buffeter Serveres ved minimum 20 personer

Alle vores selskabs arrangementer er med fast pris på drikkevarer.

Mathias Geislers frokostbuffet

350,00 kr per person
  • Marineret sild - karrydressing med æg - kryddersild - stegt sild i eddike - røget laks med asparges -Rejer med mayonaise -lin fiskefilet med remoulade - dampet norsk laks - små tournedos med champignon a la creme -ølbraiseret svinekæber -kalvefilet med flødekartofler - torvefriske salater - 3 slag ost med frisk frugt

Krofars frokostbuffet

290,00 kr per person
  • Marineret sild - karrydressing med æg - kryddersild -fiskefilet med remoulade - dampet laks med rejer - tarteletter med høns og asparages -flæskesteg med rødkål - mørbradbøf med løg og surt - lun leverpostej med champignon og bacon - 2 slags ost med gammeldags frugtsalat

Krofars frokostbuffet kan serveres ved bordet ved minimum 8 personer og kun ved forudbestilling til kr. 335,00

Købmand Andreasens Carvery

min. 25 personer
260,00 kr Serveres kun i forbindelse med forret eller/og dessert
  • Rosastegt kalvefilet -kylling i fad med grønsager og svampe - svinekæber braiseret i lokal øl med kartoffel-sellerimos - sprængt amerikansk oksecuvette - tomater med flødepeberrod - torvefriske salater med frugt, nødder og bær - grovgrønt med krydderurter - svampecreme - peberrodssauce - små persillekartofler.
  • Til det hele serveres vores hjemmebagte brød

Biskop Absalons Carvery

Min. 25 personer
305,00 kr Serveres kun i forbindelse med forret eller/og dessert
  • Svinemørbrad ned soltørrede tomater, brie og bacon - kalvemørbrad i Dijon og persille - Beuf sautè Stroganoff med brændt mos - sprængt lammeculotte - torvefriske salater med frugt, nødder og bær - brocolisalat med bacon og solsikkekerner - champignon marineret i balsamico - minipiment med fyld af friskost - små bruchetta - grissine og oliven - bagte sesamkartofler - Bourgognesauce - flødesauce.
  • Til det hele serveres vores hjemmebagte brød

Børnebuffet

Børn under 12 år
130,00 kr minimum 10 børn
  • Spagetti med kødsovs - røde pølser - chickennuggets - fiskefilet - pommes frites - salatmayoniase, mild sennep - ketchup- remoulade- stave af gulerødder og agurk
  • Jordbær - chokoladeis - vaniljeis med diverse tilbehør

Frederiks buffet

Serveres ved minimum 20 voksne
360,00 kr
  • Vælg 2 retter fra forret kategorien
  • Vælg 2 retter fra hovedret kategorien
  • Vælg 1 ret fra dessertkategorien

Forret kategori

Tarteletter med høns og asparges
Tunmouse med rejer
Lakserilette med brøndskarsecreme og syltede tyttebær
Kold dampet laks med rejer
Salat med varmrøget berberiandebryst
Soulakispyd med tigerrejer og med agurk-melonrelish.
Ananas med hjemmeslavet hønsesalat

Hovedrets kategori

Helstegt oksetyndsteg med svampecreme
Kalkun i folie med bacon og krydderurtesmør
Svinekam med rødkål, ½ æbler og svesker samt franske kartofler
Kalvestegt stegt som vildt med waldorffsalat.
Hakkebøf med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat
Svinemørbrad vendt i Dijon og hasselnødder, med mild Dijonsauce
Sprængt oksecuvette med peberrodssauce

Dessert kategorien

Pære Belle Helene med sultet pære, vaniljeis og chokoladesauce
½ ananas med frisk frugtsalat og softice.
Pandekager med is, syltetøj og sukker
Chokoladekage med frisk frugt og softice.
Valnøddeis med marcipan og frugtcoulis
Frugttærte med kant af marcipan serveret med rørt is og råcreme
2 slags fromage med flødeskum og knas

 

Kontakt Bromølle Kro