Jakob Sveistrup 04.09.20

Intimkoncert med Jakob Sveistrup
fredag den 04. september 2020 kl. 18,00

Sveistrup har indenfor de sidste 4 år udgivet 2 albums på engelsk og med hjertet på det rette sted – nemlig i soulmusikken! Med eget band, eget pladeselskab og med sine samarbejdspartnere ude i landet, er det lykkedes Sveistrup at få fortalt danskerne at han er meget mere end “tænder på dig” og Melodi Grand Prix!
Når Jakob ikke er ude med hele bandet, så kan i opleves i intime akustiske opsætninger, hvor du kommer helt tæt på!  Jakob synger med nerve og overskud og er vedkommende og ærlig i mødet med sit publikum. Sveistrup har aldrig lydt bedre. Det vil du kunne høre på de nye numre og ikke mindst de gamle klassikere som “Tænder på dig” og “Alle har ret til kærlighed”.

Vi starter som altid med en dejlig menu bestående af:

Dampet torsk med ærte-beurre-blanc og bacon.

Tyndsteg serveret ned champignonsauce, små kartofler med krydderurter,
svampesautè og græsk salat med brødcroûton.

Pris for menu og koncert 395,00 kr.

BESTIL BILLETTER HER

eller på Bromølle Kro – Slagelsevej 78 – 4450 Jyderup – Tlf: 58250090

Vi kan ligeledes tilbyde overnatning til en yderst favorabel pris 800,00 kr. incl. morgenmad pr. værelse, uanset om det er et enkelt eller dobbeltværelse. Værelserne bestilles ved henvendelse direkte til kroen og kan IKKE bestilles ved billetbestillingen.

I kan sagtens komme til at sidde sammen, selv om billetter er bestilt af forskellige.  Dette skal bare meddeles senest 14 dage før.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hilsen
Bettina & Jan samt alle vores dygtige medarbejdere.