Tina Siel – Tine Lilholt & Knud E. Thrane synger julen ind

Home/Kommende arrangementer/Tina Siel – Tine Lilholt & Knud E. Thrane synger julen ind

Tina Siel – Tine Lilholt & Knud E. Thrane synger julen ind

image_pdfimage_print

Tina Siel – Tine Lilholt & Knud E. Thrane synger julen ind
på Bromølle Kro fredag den 15. november 2019 kl. 18,00.

TINA SIEL har gennem de sidste mange år haft et unikt samarbejde med Tine Lilholt og pianisten Knud Erik Thrane omkring kirke og julekoncerter og det er i årene blevet til mange succesfulde koncerter i de danske kirker, forsamlingshuse og koncertsale Tina Siel er den landskendte sangerinde, som igennem mange år har været professionel sanger med mange CD udgivelser bag sig. Hun er kendt for sin fløjlsbløde stemme. Når Tina synger så rejser hårene sig. Tina Siel viser igen og igen, at hun er en af landets bedste sangerinder og bedre end nogensinde.

Tine Lilholt spiller forskellige fløjter og harpe og er vel mest kendt for sine mange år i Lars Lilholt band. Tine spiller uforglemmeligt smukt på fløjte og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine vil ved koncerterne ligeledes fremføre solistnumre med sin klassiske baggrund. Harpen er blevet Tine Lilholts andet instrument, som hun mestrer og fremfører både som akkompagnement og i solistnumre.

Knud-Erik Thrane er pianist med klassisk baggrund. Han har igennem hele sit liv arbejdet med musik. Knud-Erik er den fødte akkompagnatør og kapelmester og vil med sin indføling og flotte harmonier lægge en smuk bund for de to skønne solister.

Vi starter ligesom vi plejer med en dejlig julemenu bestående af:

Ovnbagt torsk på spinat og svampe med sauce Vin Blanc
Andebryst med appelsin-rødvinssauce, små kartofler med skræl,
honningbagt julesalat med hasselnødder, grønkålssalat med rødbeder.

Kl. 20,30 indtager trioen scenen og jeg er ikke i tvivl om, at vi alle kommer til at høre julesange, så de små hår rejser sig.

Pris for menu og koncert kr. 325,00 + billetgebyr

Lad bilen stå og lej et af vores dejlige værelser i forbindelse med arrangementet til kun 800,00 kr. incl. morgenmad. (uanset om det er enkelt eller dobbelt)
bestilles på kroen eller via vores mail: mail@bromoelle-kro.dk

Køb din billet her på kroen eller

KØB DIN BILLET HER