image_pdfimage_print

Udflugtspriser 2017.
Alle tilbuddene i denne brochurer serveres ved

min. 20 personer og alle ugens dage undtagen lørdag.

Specialtilbud i år 2017
Kalvesteg med surt og sødt, hvide kartofler og kalveskysauce.
Vanillieis med syltede frugter og makroner.
Pris 165,00 kr. per person

SAMMENSÆT DERES MENU, SÅ DEN BLIVER SOM DE ØNSKER !
Stegeret samt forret eller dessert Kr. 180,00
Tillæg ved 3 retter 45,00 kr.

FORRETER
1. Snitte med gravad laks & sennepsdressing
2. Rejer på ananas med mild karrydressing & flute.
3. Rejecocktail med hjemmebagt flute.
4. Tarteletter med høns & asparges

STEGERETTER
5. Helstegt svinekam m. rødkål og hvide kartofler.
6. Kalvesteg m. agurkesalat og syltetøj.
7. Gammeldags oksesteg m. glaserede løg.
8. Sprængt svinekam med grønsager og kryddersauce
9. Nakkesteg med grønsager og skysauce.
10. Paprikaschnitzel med ærter & Pommes Rissolees.
11. Stegt kylling med agurkesalat.
12. Krebinetter med stuvede ærter & gulerødder.

DESSERTER
14. Ananasfromage eller citronfromage
15. Is med blandede frugter.
16 Frugtgelerand med råcreme.
17 Fløderand med frugter.
18. Bagt æblekage med flødeskum.

Buffet med koldt & varmt:
Marineret sild — karrydressing & æg — kryddersild –
fiskefilet med hjemmelavet remoulade –kold fiskeanretning pyntet med rejer og asparges — gravad laks— lun svinekam med
agurkesalat —frikadeller med rødkål — tarteletter med høns og asparges — 2 slags ost & gammeldags frugtsalat
175,00 kr.
Ønskes sildene på bordet tillæg kr. 10,00 p.p.

Anretning serveret ved bordet:
Marineret sild — karrydressing & æg — fiskefilet med
hjemmelavet remoulade— gravad laks med sennepsdressing —tarteletter med kalkun og asparges — lun svinekam med
rødkål — 2 slags ost med frisk frugt
195,00 kr.

PRISER I ØVRIGT
Kaffe & te 34,00 kr.
Lagkage , bagt æblekage eller kringle 34,00 kr.
½ bolle med smør 16,00 kr.
Småkager 9,00 kr.
Alm. Pilsner 32,00 kr.
Alm. Vand 29,00 kr.
Snaps 25,00 kr.
1 gl. rødvin eller hvidvin 50,00 kr.
1/1 fl. Rødvin eller hvidvin 205,00 kr.
Isvand til alle 6,00 kr. p.p.