image_pdfimage_print

Ud af huset

  • Tilbud 3 retter kr. 195,00 .

    Sammensæt selv din menu.

  • Forretter

  • Rejecocktail m. salat, dressing og flütes
    eller
    Bresaola med salat, perlebyg, valnøddepesto og kapers
    eller
    Kold dampet laks med rejer og asparges

  • Hovedretter

  • Tyndsteg med 2 slags grønsager, sesamkartofler  og svampesauce
    eller
    Kalvesteg stegt som vildt m. waldorffsalat, surt, sødt, hvide– og brune-kartofler
    eller
    Svinemørbrad vendt i dijon og hasselnødder, grøntsager, madeirasauce
    samt valgfri kartoffel

  • Desserter

  • Frugttærte m. marcipan og råcreme
    eller
    ½ ananas m. frisk frugtsalat og rørt is
    eller
    hjemmelavet valnøddeis m. et lag af chokolade, rom og marcipan

  • Forretter min. 12 pers

  • Varmrøget laks med porrer og fennikel

    • 60,00 kr.
  • ½ canadisk hummer naturel med toast og dressing

    • 95,00 kr.
  • Rejecocktail m. salat og dressing

    • 55,00 kr.
  • Roulade af rødtunge og norsk laks med ørredrogncreme

    • 60,00 kr.
  • Tynde skiver af røget laks smurt m. friskost og urter

    • 65,00 kr.
  • Kold dampet laks m. rejer og asparges

    • 55,00 kr.
  • Bresaola med salat, perlebyg, valnøddepesto og kapers

    • 55,00 kr.
  • Tarteletter m. høns og asparges

    • 50,00 kr.
  • Soulakispyd med tigerrejer og kammuslinger på lage af agurk-melon relish

    • 70,00 kr.

              

  • Supper

  • Jomfruhummerbisque med hummerhaler og urter

    • 75,00 kr.
  • Oksekødsuppe med kød- og mel-boller

    • 55,00 kr.
  • Hønsekødsuppe m. urter og boller

    • 55,00 kr.
  • Aspargessuppe med flütes

    • 55,00 kr.
  • Champignonsuppe med flütes

    • 55,00 kr.
  • Gullashsuppe

    • 55,00 kr.
  • Til alle supperne leveres hjemmebagt flütes. Kartofler til stegeretterne:

  • Såfremt der ikke nævnes nogen kartoffel til retten kan du selv vælge:
    Hvide kartofler  -  fyldt bagt  -  kartoffel  -  små persille kartofler  -  ostegratinerede
    flødekartofler  -  pommes Rösti  -  sesamkartofler  -  pommes hasselbach  - 
    råstegte krydderkartofler  -  pommes rissolles.

  • Stegeretter min. 12 pers.

  • Svinekam m. rødkål, hvide og brune kartofler

    • 125,00 kr.
  • Kalvesteg stegt som vildt m. waldorffsalat, haricot vert, hvide og brune kartofler

    • 125,00 kr.
  • Kalvesteg med 3 slags grøntsager og kartofler

    • 125,00 kr.
  • Svinemørbrad vendt i dijon og hasselnødder m. Madeirasauce

    • 125,00 kr.
  • Gammeldags oksesteg m. glaserede løg, peberrodsfløde, bønner og agurkesalat

    • 125,00 kr.
  • Helstegt oksetyndsteg m. 2 slags grønsager, pommes rissolles og svampesauce

    • 145,00 kr.
  • Oksemørbrad m. ostegratineret tomat, grøntsager, salat og stragonsauce

    • 175,00 kr.
  • Sprængt oksecuvette m. braiseret bladselleri, gulerødder, svampesautè og grøntsagsbearnaise

    • 175,00 kr.
  • Kalvefilet med ristede svampe, løg, fyldt tomat og fransk skovsvampesauce

    • 175,00 kr.
  • Andesteg med rødkål, hvide og brune kartofler

    • 175,00 kr.
  • Kronhjortefilet glaseret med akaciehonning og chili, serveret med pære og tranebær, grønsager samt Portvinscreme

    • 175,00 kr.
  • Kronhjortefilet med haricot vert, waldorffsalat, surt & sødt, hvid og brune kartofler

    • 175,00 kr.
  • Desserter

  • Hjemmelavet valnøddeis m. marcipan

    • 50,00 kr.
  • Frugttærte m. marcipan og cremefraiche

    • 60,00 kr.
  • ½ ananas m. frugtsalat og råcreme

    • 60,00 kr.
  • Citronfromage med flødeskum

    • 50,00 kr.
  • Pærer Belle Helene

    • 60,00 kr.
  • Mandelrand med frisk frugt og rørt is

    • 70,00 kr.
  • Salater til dit kød:

  • 2 slags kartoffelsalat , pastasalat , 2 torvefrisk salater med bær og nødder, dressing

    • 65,00 kr.
  • Pølsebord

  • Rullepølse, Herregårdsskinke, spegepølse, leverpostej, salt kød, peber patè, tartelletter med høns i asparges (lun ret) frikadeller (lun ret) , kold kartoffelsalat, ristede løg, pickles, syltede agurker og italiensk salat

    • 145,00 kr.
  • Italiensk pølsebord.

  • Tagliatelle m. varmrøget laks, lufttørret skinke med melon, Bresaola, Mortadella, 2 slags italiensk salami, peber patè, Tzatziki, lasagne, cornisioner, soltørrede tomater, oliven, artiskokhjerter, marinerede hvidløg og marinerede bønner

    • 165,00 kr.
  • Ostebord

  • 3 slags ost: mild skæreost, blåskimmel og brie med druer, piment, kiks, saltstænger og gammeldags frugtsalat

    • 55,00 kr.
  • Brød, smør og fedt 15,00 kr. pr. person

  • Sammensæt selv buffet, min. 20 pers.

  • 1. Kryddersild m. løg og kapers
    2. Marineret sild m. karrydressing og æg
    3. Stegt sild i eddike m. piment
    4. Dampet norsk laks m. rejer og asparges.
    5. Rødtungeroulade på salat med ørredrogncreme.
    6. Tunrand m. rejer
    7. Salatanretning m. varmrøget laks.
    8. Gravad laks med rævesauce.
    9. Fiskefilet med remoulade og citron.
    10. Hønsesalat m. ananas og bacon.
    11. Italiensk lufttørret skinke m. melon.
    12. Roastbeef m. pickles og peberrod.
    13. Røget kalkun m. peberrodscreme i tomat.
    14. 2 tarteletter m. høns og asparges.
    15. Mørbradbøf m. bløde løg og agurkesalat
    16. Frikadeller.
    17. Svinekam med rødkål.
    18. Glaseret landskinke.
    19. Tyndsteg med champignoncreme.
    20. Kyllingebryst m. perleløg og cocktailpølser
    21. Sammensæt selv buffet, min. 20 pers.
    22. 2 slags mix. salat og dressing.
    23. Tomatsalat og græsk salat m. feta.
    24. Flødekartofler bagt med ost.
    25. Grøntsagsfad bagt med akaciehonning.
    26. Pastasalat med skinke og urter
    27. 2 slags kartoffelsalat.
    28. Brie og Blue Castello med druer og kiks.
    29. Frugttærte med råcreme

  • 6 retter 165,00 kr.

  • 8 retter 205,00 kr.

  • 10 retter 235,00 kr.

  • 12 retter 255,00 kr.

  • Kurv med brød og smør 15,00 kr. pr. person.

  • Carvery buffet. min. 20 pers.

  • Rosastegt kalvefilet, helstegt honningglaseret skinke, sprængt amerikansk oksecuvette, urter og valnødder, frikadeller. Torvefriske salater med frugt, nødder og bær, pastasalat med urter og paprika, svampecreme, peberrodscreme, sesamkartofler. Hjemmebagt brød

    • 195,00 kr.