image_print

FROKOSTBUFFETER

Begge buffeter er minimum 20 personer.

Mathias Geislers frokostbuffet

Marineret sild –  Karrydressing med æg  –   Kryddersild –  Stegte sild i eddike.
Røget laks med asparges  – Rejer og mayonnaise   – Lun fiskefilet med remoulade
Dampet norsk laks.
Små tournedos med champignon a la creme  – Ølbraiseret svinekæber
Kalvefilet med flødekartofler – Italiensk Parmaskinke
3 slags ost med frisk frugt.
345,00 kr.

Krofars frokostbuffet

Marineret sild –  Karrydressing med æg –  Kryddersild
Fiskefilet med remoulade  –  Dampet laks med rejer
Tarteletter med høns og asparges  –  Flæskesteg med rødkål
Mørbradbøf med løg og surt  –  Lun leverpostej med champignon og bacon.
2 slags ost med gammeldags frugtsalat.
285,00 kr.

Denne buffet kan serveres ved bordet ved min. 8 personer Kr. 355,00
Men kun ved forudbestilling

FORRETTER

Lakseriellette med brøndkarsecreme og syltede tyttebær.
90,00 kr.

Hjemmerøget krondyrmørbrad med plukkede salater,
syltede æbler og parmesan.
90,00 kr.

Lokal landskinke med timianmayo og havretvil
85,00 kr.

Varmrøget laks med porre-fennikelcreme.
90,00 kr.

Tigerrejer på blomkålspurè, maltjord og syre
90,00 kr.

Rimmet laks på syltet fennikel, rygeostcreme, maltjord og krydderurter
85,00 kr.

Fisketallerken med bagt laks, tigerrejer, musling i skal og røget hellefisk.
125,00 kr.

Rødtungeturban m. tomatconcassé, Sc. Vin Blanc og druer.
90,00 kr.

Kammuslinger på risotto med sprød Parma
85,00 kr.

Bagt torskefilet med senneps- og rødbedecreme
toppet med urter.
90,00 kr.

Ristet laks og laksemousse i tomat, med strimlede
grønsager. Dertil purløgscreme.
85,00 kr.

Roulade af rødtunge og norsk laks,
anrettet på salat og ørredrogncreme.
95,00 kr.

Hvidvinsdampet norsk laks på rucola
m. sauce Pikant, rejer og asparges.
85,00 kr.

Indbagt laks med spinat og jomfruhummersauce.
95,00 kr.

Rejecocktail med salat af julienne, paprikadressing
95,00 kr.

Lufttørret Parmaskinke på melon
omkranset af portvinssky og citronpeber.
85,00  kr.

Tarteletter fyldt med høns og asparges.
80,00 kr.

Krebsehaler indbagt i fiskesouffle med spinat og hummersauce.
95,00 kr.

Soulakispyd med tigerrejer og laks
på lage af agurk-melon relish.
98,00 kr.

Varmrøget berberiandebryst med syltet selleri og ølbraiseret valnødder
90,00 kr.

Supper

Fransk løgsuppe med bagte ostebrød.
85,00 kr.

Maria`s berømte tomatsuppe med pasta.
85,00 kr.

Jomfruhummerbisque fyldt med urter, hummerhaler og kammuslinger.
115,00 kr.

Thailandsk kokossuppe med kylling og fennikel.
85,00 kr.

Bromølles fiskesuppe med fisk, skaldyr og urter.
115,00 kr.

MELLEMRETTER

Serveres mellem forret og hovedret eller hovedret og dessert:

Sorbet vælg mellem: Pæresorbet med Poire Williams,  Champagnesorbet,
estragonsorbet, limesorbet eller agurkesorbet.
40,00 kr.

Kold limesuppe med melon
45,00 kr.

Brødcroutons sprøjtet med foiegras mousse.
Dertil  valnødder og portvinssky.
50,00 kr.

Hjemmerøget fasanbryst med orange-balsamico og nødder.
50,00 kr.

Gratinerede muslinger i grøn skal med lime.
55,00 kr.

Brietærte med kompot af æbler og bær.
50,00 kr.

3 små ostebidder med nødder.
50,00 kr.

Carvery buffeter

Købmands Andreasens Carvery

( min. 25. personer )
Rosastegt kalvefilet  – kalkun i folie med bacon og krydderurtesmør  –  svinekæber braiseret I lokal øl med kartoffel-sellerimos – sprængt amerikansk oksecuvette – tomater i flødepeberrod – torvefriske salater med frugt, nødder og bær  – grovgrønt med krydderurter – svampecreme  –  peberrodssauce  – små persillekartofler .
Til det hele serveres hjemmebagt brød.
255,00 kr.

Biskop Absalons Carvery

( min. 25. personer )
Kronhjortefilet med æble-selleri salat  –  kalvemørbrad i Dijon og persille – Beuf sautè Stroganoff med brændt mos  –  sprængt lammeculotte – torvefriske salater med frugt, nødder og bær  – spinatsalat med melon og sprødstegt Parmaskinke  – champignon marineret i balsamico . mini piment med fyld af friskost   – små bruchetta  –  grissini og oliven – bagte sesamkartofler  . Bourgognesauce  –  flødesauce.
Til det hele serveres hjemmebagt brød.
Kr. 295,00

Ekstra kartofler til Carvery: kr. 10,- pr. person.
Cavery serveres kun i forbindelse med forret og/eller  dessert.

Let sommerbuffet

Alle retter til denne buffet serveres på en gang og til min. 20 personer.
Kun osteplanken kommer ind til sidst.

Soulakispyd med tigerrejer og norsk laks samt agurke-melon relish – røget hellefiskecarpaccio med citrusfrugter og sesam – salater med frugt nødder og bær – syltet kål
tærte med spinat, pastinak og feta, toppet med brøndkarse – salat med varmrøget berberiandebryst  – kalvemørbrad vendt i Dijon og persille
perlehønebryst med brie og Holbæk Fjordskinke  på grovgrønt –  mild Dijonsauce – små krydderkartofler med smør.
Osteplanke med 3 slags ost, kompot og druer.
395,00 kr.

Frederiks-buffet

 Vælg 2 retter fra forret-kategorien  –  vælg 2 retter fra hovedret kategorien –  vælg 1 ret fra dessert kategorien.

Forret- kategori:

Tarteletter med høns og asparges.
Tunmousse med rejer
Lakseriellette med brøndkarsecreme og syltede tyttebær.
Kold dampet laks med rejer.
salat med varmrøget berberiandebryst
Soulakispyd med tigerrejer serveret med agurk-melon relish.
Ananas med hjemmelavet hønsesalat.

Hovedret kategorien:

Helstegt oksetyndsteg med svampecreme
Kalkun i folie med bacon og krydderurtesmør.
Svinekam med rødkål, ½ æbler og svesker.
Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat.
Hakkebøf med bløde løg og hjemmelavet agurkesalat.
Svinemørbrad vendt i Dijon og hasselnødder, med mild Dijonsauce.
Sprængt oksecuvette med mild Peberrodscreme.
Til alle retterne serveres passende kartofler og torvefrisk salater med bær og nødder.

Dessert kategorien.

Pærer Belle Helene med syltet pære, vaniljeis og chokoladesauce.
½ ananas med frisk frugtsalat og softice.
Pandekager med is, syltetøj og sukker.
Chokoladekage med frisk frugt og softice.
Valnøddeis med marcipan og frugtcoulis.
Frugttærte med kant af marcipan serveret med rørt is og råcreme.
2 slags fromage med flødeskum og knas.

Pris pr. person 350,00 kr.

 

Børnebuffet serveres ved minimum 10 børn under 12 år.

Spagetti med kødsovs  –  Røde pølser
Chickennuggets   –  fiskefilet  –  pommes friter
Salatmayonaise, remoulade, mild sennep og ketchup
Stave af gulerødder og agurker.
Til børnebuffeten serveres en børneis.   Pris pr. barn 125,00 kr.

Stegeretter

Svinekam med rødkål, hvide og brune kartofler samt 1/2 æble med gele.
175,00 kr.

Svinemørbrad vendt i Dijon og hasselnødder
med grønsager, salat og Dijoncreme.
195,00 kr.

Kalvesteg med 3 slags grøntsager og kalvesky
180,00 kr.

Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brune kartofler,
salat waldorff, surt og sødt samt haricots verts.
185,00 kr.

Kalvemørbrad rullet i Dijon og persille.
Dertil grønsager, champignon og Dijonsauce.
225,00 kr.

Skiver af rosastegt kalvefilet, ostegratineret tomater, grønsager,
ristet svampe og løg samt skovsvampesauce.
210,00 kr.

Kalvemørbrad, med braiseret spidskål og bacon, rødbedesyltede
perleløg, whiskyglace og Pommes Rösti med persilleduchesse.
225,00 kr.

Gammeldags oksesteg med peberrodsfløde,
glaserede løg, haricots verts og agurkesalat.
185,00 kr.

Helstegt oksefilet med grilltomater, sauce Bearnaise,
grønsager og champignonsauté.
210,00 kr.

Letsprængt lammeculotte med smørdampet kål,
asparges i bacon og tomatiseret peberrodssauce.
205,00 kr.

Helstegt oksemørbrad med grønsager, ostegratineret
tomat, torvefrisk salat og Bearnaisesauce eller Madagaskar pebersauce.
235,00 kr.

Sprængt oksecuvette med flødepeberodssauce,
bønner i svøb og glaseret rodfrugtsauté.
195,00 kr.

Orangeglaseret andebryst med haricot verts i  baconsvøb,
årstidens grøntsager, appelsinsalat med rødløg
og kapers samt portvinscreme.
230,00 kr.

Kronhjortefilet glaseret med akaciehonning og chili serveret med pære,
torvefrisk salater, tranebær, svampetimbale samt portvinscreme.
245,00 kr.

Kronhjorteryg med haricots verts, waldorfsalat,
hvide og brune kartofler samt agurkesalat.
235,00 kr.

Vælg selv hvilken kartoffel De ønsker til stegeretten:
Hvide kartofler – Hjemmelavet pommesfrites – Fyldt bagt kartoffel – Små persillekartofler – Små krydderkartofler bagt i ovnen med smør – Pommes Rösti – Pommes Hasselbalch – Råstegte krydderkartofler – Pommes Rissolles – Bagte sesamkartofler – Pommes Anna.

  Desserter

Bromølles berømte valnøddeis med et lag af chokolade valnødder
og overtrukket med marcipan.
85,00 kr.

Pære Belle Helene Syltet pære med vaniljeis og chokoladesauce.
85,00 kr.

Hjemmelavet Frugttærte med marcipan, dertil råcreme eller rørt is.
90,00 kr.

1/2 ananas fyldt med friskfrugtsalat og råcreme eller rørt is.
90,00 kr.

Hyldebærpocheret pære
med timbale af hvid chokoladeparfait på bisquitbund.
110,00 kr.

Citronfromage med flødeskum
85,00 kr.

Tiramisu med frugt, bær og vanillieparfait.
90,00 kr.

Sukkerbagte smørdejshjerter med æg af rørt kanelis,
omkranset af tiden frugt og bær.
90,00 kr.

Brændt hvid chokolade, hyldebærsorbet, hyldebærstøv og gelèkugler
98,00 kr.

Gateau Marcell chokoladekage, hvid chokoladejord,
bærkompot og vanillieparfait
98,00 kr.

Pandekager med brændte figner, orangesauce og rørt vanillieis
(serveres også som buffet)
85,00 kr.

Dessertbuffet: med årstidens trifli, frisk frugtsalat,
chokoladekage,  rørt is og frugttærte.
125,00 kr.

Desserttallerken: en smuk dessert med kage, is og frisk frugt.
125,00 kr.

Mandelrand med frisk frugt og rørt is med Baileys.
95,00 kr.

Creme Brûllèe med frisk frugt og vanillieparfait.
95,00 kr.

Ostebuffet med 4 slags oste med frisk fugt, kiks og hjemmebagt brød.
85,00 kr.

Natmad

Ungarsk gullashsuppe.
85,00 kr.

Hotdogs med kogte og stegte pølser.
85,00 kr.

Rullepølse, spegepølse samt lun leverpostej
med champignon og bacon.
85,00 kr.

Frikadeller med kold kartoffelsalat.
85,00 kr.

Biksemad med spejlæg.
90,00 kr.

Aspargessuppe med asparges og kødboller.
80,00 kr.

Hønsekødsuppe med kødboller og urter.
85,00 kr.

Oksekødsuppe med urter, kød- og melboller.
85,00 kr.

Lille ostebord med 3 slags ost, frugt og kiks.
85,00 kr.

Kaffe og te fra buffet.     23,00 kr.

Velkomstdrink

Bromølle drink (mousserende vin med hyldeblomst)
42,00 kr.
Kir ( Creme de Cassis med hvidvin)
52,00 kr.
Kir Royale ( Creme de Cassis med Champagne)
65,00 kr.
Bromølles velkomstbowle i 45 min.
60,00 kr.
Aperol Spritz: Orangevermouth med Prosecco og sprite
55,00 kr.
Peter Lehmann, Barossa, Moscato, Australien.
265,00 kr.
Codorniu, Cave Pinot Noir Brut ( Tør rosè mousserende vin)
1/1 fl. 285,00 kr.
Caprise de Lune, Mousserende halvtør rosè fra Frankrig
1/1 fl. 285,00 kr.

Vine & andre drikkevarer

Hvidvine:

Bromølle vinen: Rider Hill, Chardonnay, Australien.
205,00 kr.
Riesling, Peter Lehmann , Australien
250,00 kr.
Chateau Ste. Michelle, Chardonnay, Columbia Valley,
290,00 kr.

Rødvine:

Bromølle vinen: Colchagua Valley, Cabernet Sauvignon, Chile.
205,00 kr.
Valpolicella, Tommasi, Italien.
250,00 kr.
Tidens rødvin. Altid en specielt udvalgt vin.
240,00 kr.
Casa de Giulietta Rouge, Appassiment, Italien
260,00 kr.

Vin ad libitum nr. 1

(dækker også øl og vand under middagen)
Riders Hill, Chardonnay, Australien.
Colchagua Valley, Cabernet Sauvignon, Chile.
Valgfri dessertvin.
180,00 kr.

Vin ad libitum nr. 2

Riesling Peter Lehmann, Australien
Månedens rødvin
Valgfri dessertvin.
210,00 kr.

Dessertvine:

Portvin eller Madeira.
1/1 fl. 350,00 kr.
Chateau Les Arroucats, Sainte -Croix-du-Mont
Sauternetype fra Gironde i Frankrig
171 fl. 285,00 kr.
Chateau Le Clou, Monbazillac
En stor og meget fyldig Sauternetype
1/1 fl. 330,00 kr.
Amatista, Moscato Blanco, Spanien
1/1 fl. 285,00 kr.
Voület Casorza, Piemontessi, Italien
1/1 fl. 285,00 kr.

Øvrige drikkevarer:

Almindelig pilsner.
32,00 kr.
Almindelig sodavand.
29,00 kr.
Akvavit 3 cl.
35,00 kr.
Diverse alm. spiritus pr. 3 cl.
35,00 kr.

Fri bar med øl, vand og vin i 2 timer
140,00 kr.

Fri bar med øl og vand i 3 timer.
190,00 kr.

Pr. efterfølgende time.
70,00 kr.

Fri bar med øl, vand og diverse spirituosa i 2 timer.
180,00 kr.

Fri bar med øl, vand og diverse spirituosa i 3 timer.
250,00 kr.

Pr. efterfølgende time.
100,00 kr.

Cognac pr. 3 cl.
40,00 kr.

Likør pr. 3 cl.
40,00 kr.

Såfremt der bestilles fri bar, kan arrangementet vare
lige til 1 time efter, at natmaden er serveret.

Diverse:

Kaffe eller te.
34,00 kr.

Hjemmelavet kransekagetoppe.
25,00 kr.

Medbragt kage/kransekage.
12,00 kr.

Såfremt medbragt kage serveres i stedet for desserten er prisen.
40,00 kr.

Kaffe eller te fra buffet.
23,00 kr.

Festforslag

Nedenunder her har vi sammensat lidt forskellige forslag til, hvordan din fest kan se ud.
Der er som sagt kun tale om forslag og du kan naturligvis rette og sammensætte præcis, som du har lyst til.

Spøgelset Frederiks festforslag

Specielt velegnet til konfirmationer.
Bromølle drink, hyldeblomstsaft til børnene
42,00/20,00
Frederiks buffet. 350,00
Huset vine efter forbrug:
Rider Hill, Chardonnay, Australien.
Colchagua Valley, Cabernet Sauvignon Chile.
Amatista, Moscato Blanco  ca. 145,00
Kaffe med medbragt chokolade og småkager.
I alt pr. person ca. 537,00
Børn under 12 år ½ pris

Møllerens festforslag

Bromølle drink.
42,00
Tarteletter fyldt med høns og asparges.
80,00
Kalvesteg stegt som vildt, med salat waldorff og haricots verts.
185,00
Bromølle berømte valnødde is.
85,00
Huset vine efter forbrug:
Rider Hill, Chardonnay, Australien.
Colchagua Valley, Cabernet Sauvignon Chile.
Voület Casorzo.
Ca. 155,00
Kaffe
34,00
I alt pr. person ca. 581,00

Madam Geislers festmenu

Bromølles velkomstbowle i 45 min.
60,00
Lakserielette med brøndkarsecreme og syltede tyttebær.
90,00
Kalvemørbrad, rullet i Dijon og persille.
Dertil grønsager, champignon og Dijonsauce
225,00
Mandelrand med frisk frugt og rørt is med Baileys.
95,00
Vine ad libitum:
Riders Hill, Chardonnay, Australien
Colchagua Valley, Cabernet Sauvignon, Chile
Amatista, Moscato Blanco
180,00
Kaffe
34,00
1x Cognac eller Likør
40,00
Fri bar i 2 timer med øl, vand og vin
140,00
Natmad: Ungarsk gullashsuppe
85,00
I alt pr. person     949,00

Jomfru Petronelle & Philip Gøtsche’s Bryllupsmenu

Efter kirken og imens brudeparret bliver fotograferet,
opsættes en buffet med øl, vand og kaffe.
Ca. 65,00
Når brudeparret ankommer, serveres medbragt bryllupskage.
12,00
Så er det tid til fotografering.
Efter fotograferingen:
Caprise de Lune, mousserende rosé fra Frankrig, halvsød.
Ca. 45,00
Rødtungeturban m. tomatconcassé, Sc. Vin Blanc og druer.
90,00
Skiver af rosastegt kalvefilet, ostegratineret tomat, grønsager, ristede svampe og løg, samt skovsvampesauce.
210,00
Gateau Marcell chokoladekage, hvid chokoladejord,
bærkompot og vanillieparfait
98,00
Vine efter forbrug:
Riders Hill, Chardonnay, Australien
Colchagua Valley, Cabernet Sauvignon, Chile
Amatista Moscato Blanco
ca. 150,00
Kaffe fra buffet
23,00
1 x Cognac eller Likør
40,00
Fri bar med øl, vand og vin og diverse spirituosa i 2 timer
180,00
Hotdogs med kogte og stegte pølser
85,00

I alt  pr. person ca. 998,00

Hofjægermesterens festmenu

Bromølles velkomstdrink med mousserende vin med hyldeblomst.
42,00
Ristet laks og laksemousse i tomat, med strimlede grønsager.
Dertil purløgscreme.
85,00
Sprængt oksecuvette med flødepeberrodssauce,
bønner i svøb og glaserede rodfrugter.
195,00
Pandekager med brændte figner, orangesauce og rørt vaniljeis.
85,00
Husets vine efter forbrug.
Riders Hill, Chardonnay, Australien.
Colchagua Valley, Cabernet Sauvignon, Chile.
Tawny Port & White Port.
Ca. 155,00
Kaffe.
34,00
1 Cognac eller Likør.
Ca. 40,00
Bar med øl, vand og vin efter forbrug.
Ca. 100,00
I alt pr. person ca. 736,00

 Værelser ved selskaber

Vi har 30 dobbeltværelser. Heraf er de 2 romantisk indrettet med himmelseng, 2 er familieværelser med 4 faste senge og har 2 spa (tillæg).
Alle værelser er med bad og toilet, gratis trådløst netværk, fjernsyn og har egen lille terrasse.

Ved min. 50 personer er der gratis værelse til værtsparret.
Det er en god idé, at reservere værelser rigtig hurtig.
Vi giver 15 % rabat på værelser i forbindelse med selskab. Dog kan værelserne kun forhåndsreserveres op til 3 måneder før en fest.
Værelserne skal bestilles direkte på kroen

Normalpris/Festpris
Dobbeltværelse med bad og toilet. kr. 995,00/ kr. 846,00
Enkeltværelse med bad og toilet. kr. 725,00 / kr. 616,00
Opredning.  kr. 200,00/ kr. 170,00
Tillæg for værelse med spa.  kr. 270,00 / kr. 230,00

 

Arrangement betingelser

Priserne er baseret på minimum 12 kuverter.
Vi har heldigvis som regel rigtig travlt. Derfor er det vigtigt, at der bestilles tid, til at aftale jeres selskab. Så kan vi stille og roligt sammen aftale, hvordan jeres fest bliver lige som i ønsker.
Ved minimum 20 personer kan tilbydes separat lokale.
Ved betaling med kredit card (ikke dankort) pålægges 3,5 %.
Børn under 12 år afregnes med 1/2 pris eller de kan få serveret en børnemenu efter ønske, til 65,00 kr. inkl. is. Børn mellem 0 og 3 år er gratis.
Disse tilbud gælder dog kun hvor antallet af børn oplyses ved bestilling.
Ved bestilling af lokale betales et reservationsgebyr på kr. 3000,00.
Reservationsgebyret tilbagebetales ikke ved annullering, men fratrækkes ved afregning af festen.
Husk at bestille værelser i god tid. Senest 3 måneder før arrangementet betales et reservationsgebyr på 25 %, som modregnes ved betaling.
Såfremt der annulleres senere end 3 måneder før, tilbagebetales også, såfremt værelserne sælges til anden side. Reservationsgebyret modregnes værelsesprisen.
Senest 30 dage før arrangementets afholdelse, aftales tid med os til gennemgang af arrangementet. Alle priser er inklusiv lokaleleje, betjening, festlig pyntning af borde med sølvtøj, levende lys og blomster. Såfremt De ønsker specielle farver på blomster, beregnes et tillæg på kr. 12,00 pr. person.
Et festarrangement der slutter efter kaffen, er beregnet til 5 timer. Et helaftens arrangement 7 timer. Såfremt der bestilles fri bar kan festen vare til 1 time efter, at natmaden er serveret.
Ønsker De en beskrivelse af Deres festmenu på et menukort ved hver kuvert, laver vi gerne dette. Prisen er 450,00 kr. uanset antal.
Der vil blive serveret isvand gratis i forbindelse med vin.
Ønsker De hjælp til at finde: musik – fotograf – limousine –hestevogn o. lign. har vi telefonnumre på det meste.
De er velkommen til selv at tage småkager, chokolader eller anden slik med til kaffen.
Kun ved medbragt kransekage/bryllupskage eller anden kage tager vi et tillæg på 12,00 kr. pr. person.

I Januar & Februar år 2017 giver vi 10 % i rabat på maden i denne brochure.

Forbehold for prisændringer.

Priserne er beregnet på grundlag af kontant betaling
Vi glæder os til at byde Dem velkommen.

Med venlig hilsen
Bettina & Jan Bresnov samt alle vores dygtige medarbejdere.

image_print