Månedens menu

Januar måneds menu

Holbæk Fjord skinke med estragonmayo, havretvill og fennikelcruditè.
Kr. 85,00
Oksesteak med svampe-løg creme, små kartofler med bacon og senneps gratineret blomkål.
Kr. 215,00
Vaniljeparfait med syltet blommesauce og mandelcrumble.
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

Februar måneds menu

Rodfrugtsuppe med friteret gulerod og sprød Parma.
Kr. 85,00
Unghanebryst med lune syltede rødløg, Beurre Blanc, bagte rødbeder med mynteyogurt og stegt polenta.
Kr. 215,00
Æblemazarin med æblesorbet, tørrede æbler og æblepurè
Kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.