Månedens menu

Maj måneds menu

Asparges med rejer, brunet smør, dild sne og radiser

kr. 85,00

Kalvefilet med nye kartofler, porre med seranoskinke bagt i fløde, artiskokcreme

hertil cremet sauce med kejserhatte.

kr. 215,00

Bagt cheesecake med rabarber og hvid chokolade dertil rabarbercoulis og sorbet

kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.

Juni måneds menu

Bresaola på syltet fennikel, ærtecreme, sprød fillodej, maltjord og ærteskud

kr. 85,00

Unghanebryst med brie og Holbækfjord-skinke, stikkelsbærkompot,

nye kartofler, grønne asparges og unghanesky.

kr. 215,00

Hvid chokolademousse med myntesne, jordbærmarengs og marineret jordbær

kr. 80,00

Alle 3 retter 350,00
Retterne kan købes hver for sig og sættes sammen med andre retter fra vores menukort.