image_pdfimage_print

Fra mandag den 27. november skifer vi vores krolunch ud med Nisseanretning og Julemandens anretning.

Nisseanretning

Marineret sild med karrydressing og æg
Stegt sild i eddike
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
Maria`s sylte med rødbeder
Revelsben og kroens berømte hjemmelavede medisterpølse med rødkål
Ostetallerken eller Ris a la Mande med kirsebærsauce
Kr. 198,00

Julemandens anretning

Marineret sild med karrydressing og æg
Kryddersild
Stegt sild i eddike
kold dampet laks med rejer
Gravad laks med sennepsdressing
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade
Maria`s sylte med rødbeder
Revelsben og kroens berømte hjemmelavede medisterpølse med rødkål
Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
Pandestegt blodpølse med æblemos.
Ostetallerken og  Ris a la Mande med kirsebærsauce
Kr. 275,00 serveres for minimum 2 personer.