Søs Fenger julekoncert 23.11.2018 Udsolgt

JULEKONCERT MED SØS FENGER. UDSOLGT

Fredag den 23. november 2018 kl. 18,00

Søs Fenger nyder den helt særlige stemning når hun spiller julen ind og åbner nu derfor som noget helt nyt dørene til hendes helt private julerepertoire.
Til koncerten vil du kunne opleve Søs helt tæt på i både julesange og salmer sammen med hendes egne og kendte sange, som selvfølgelig også vil være med på repertoiret.
Søs tilføjer sangene små anekdoter og tanker om Julen, traditionerne som hun kan lide dem, benytter anledningen til at summe op på livet, kærligheden, savn og afsavn, glæde og hendes
egne erfaringer på kryds og tværs som det ser ud i juletiden og slutningen på året.

“Vores første deciderede JULETOUR var en kæmpe overraskelse for mig. Der var en enorm interesse for vores akustiske koncerter, masser af udsolgte sale hele vejen, og det fortalte mig, at folk er meget glade for den uhøjtidelige, men stemningsfulde stil, vi har valgt at følge” udtaler Søs Fenger. Og fortæller videre; ”Vi trækker salmerne ned på jorden”, så at sige. Med det menes, at vi har en meget jordnær tilgang til materialet, hvad enten det er traditionelle julesange, salmer eller mine egne sange. Det skaber en meget intim og intens atmosfære og vores kontakt med publikum er en varm og kærlig oplevelse, som VI har haft utrolig stor glæde af, når lysene er slukket og vi rejser videre” slutter Søs Fenger.

Men ligesom vi plejer starter vi med en dejlig menu:

Fasanrilette serveret med svampemayo, syltet tyttebær,
kartoffelchips og brændt porre.

Sprængt svinekam med glaseret honning, urter og nødder,
grøntsagstimballe, moutardesauce, salt kartofler og rødkålssalat.

Pris for menu og koncert
525.00 kr.
Denne koncert er udsolgt, men du kan skrive dig på en venteliste, ved at trykke på “Bestil billetter her”

Bestil billetter her.

Vi kan ligeledes tilbyde overnatning til en yderst favorabel pris 700,00 kr. incl. morgenmad  per værelse, uanset om det er et enkelt eller dobbeltværelse.
Værelserne kan kun bestilles ved henvendelse direkte til kroen.

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for en intimkoncert med et enestående band.

På gensyn på Bromølle Kro – Slagelsevej 78 – 4450 Jyderup
Tlf: 58250090 – E-mail: mail@bromoelle-kro