Zididada 05.10.2018

Home/Kommende arrangementer/Zididada 05.10.2018

Zididada 05.10.2018

image_pdfimage_print

Zididada på Bromølle Kro
Fredag den 05. oktober 2018 kl. 18,00.

Zididada har været hos os før. Det var en af de største overraskelser, som jeg har fået. Hold da op, hvor kan Jimmy levere en koncert så hårene rejser sig, så der er virkelig noget at glæde sig til.
ZIDIDADA er et af Danmarks mest leveringsdygtige orkestre, i ørehængere og evergreens. Idag betragter mange ZIDIDADA som bandet, der introducerede danskerne for evig solskin, fest, farver og positive, ja nærmest naive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden. Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan synge med på ”Zididada Day”, ”Prinsessen”, ”Happy Fool”, ”Walking On Water”, ”Rock My Boat” Osv…. Som Bandet siger “Festen lever i publikum og på scenen, så selvfølgelig kommer den også ned i de nye sange ”. ZIDIDADA, med Jimmy Bacoll (jo jo da, nyt hår og nyt efternavn) i forgrunden, leverer altid præcis det skud positive energi som enhver folkelig samling sukker efter.
EVIG SOL – ZIDIDADA er: Lars Storck / Percussion Jacob Krausmann / Piano og Mundharpe Lars Maasbøl / Guitar Bjørn Jönsson / Trommer Anders Heidelback / Bas Jimmy Bacoll / Vokal.
Vi åbner dørene kl. 17,30 og serverer en dejlig menu bestående af:
Bresaola med artiskokcreme, oliven-tapanade, bagt cherrytomat og ostechips.
Oksesteg med bagt selleri med timian, timiansky, saltbagte kartofler og kålsalat med knas.
Pris for menu & koncert 515,00 kr.
Bagefter er der mulighed for at købe kaffe, Irish Coffee, Cognac, Likør, kage eller dessert og/eller andre drikkevarer inden koncerten går i gang kl. ca. 20,30.
Der bliver en pause i løbet af koncerten, som slutter ca. kl. 22,30-23,00.
Efter koncerten åbnes der i restauranten for en slut -af -drink til kl. 24,00.

BESTIL BILLETTER HER 

eller på Bromølle Kro – Slagelsevej 78 – 4450 Jyderup
Tlf: 58250090 – E-mail: mail@bromoelle-kro.dk
eller på Bromølle Kro – Slagelsevej 78 – 4450 Jyderup – Tlf: 58250090

Vi kan ligeledes tilbyde overnatning til en yderst favorabel pris 700,00 kr. incl. morgenmad pr. værelse, uanset om det er et enkelt eller dobbeltværelse.
Værelserne bestilles ved henvendelse direkte til kroen og kan IKKE bestilles ved billetbestillingen.

I kan sagtens komme til at sidde sammen, selv om billetter er bestilt af forskellige. Dette skal bare meddeles senest 14 dage før.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hilsen Bettina & Jan samt alle vores dygtige medarbejdere.