”OLSEN- Den skaldede Kok” m. band

image_pdfimage_print

Fredag den 02. marts 2018 kl. 18,00

har vi den store fornøjelse af byde velkommen til “Olsen- Den skaldede kok med et forrygende band.
Kokken har noget på hjerte
Han er måske nok mest kendt for at lave mad, ham Den Skaldede Kok, men nu skifter han kødgryderne ud med scenen og Olsen, som han kalder sig nu, har i den grad noget på hjertet. A
Den første single udkommer i løbet af foråret 2017
– Jeg har tryllet – eller snydt lidt om man vil, for nu at blive i kokkesproget, siger han. – Jeg har fået fat i nogle virkelig gode gutter, som vil det her sammen med mig. Som også hver især har noget på hjertet, men som også vil være med til at fortælle mine historier. Vi taler om Morten Wittrock på tangenter. Morten Wittrock har igennem en årrække blandt andet været pianist for Jes Holtsø og Tamra Rosanes. Jens Runge, som har arbejdet med blandt andre Hanne Boel, Sanne Salomonsen og Søs Fenger, på guitar. Tobias Trier, har sin egen solo karriere, spiller bas og Peter Andersen, kendt fra Shu-bi-dua og Danseorkestret på trommer. De nye sange handler om meget forskelligt, lige fra konesvigt, præ jalousi, utroskab og ikke mindst om at være uimodståelig.

Det bliver en forrygende aften med god gedigen rock.

Vi starter med en dejlig menu:
Røget ørred med æble-spinatcreme, frisee salat og rugbrødschips
Oksespidsbryst med peberrodscreme, bagte cherrytomater
med hvidløg og bønner, kartoffelbåde med krydderurter.

Pris for menu og koncert kun 350,00 kr.
Lad bilen stå og lej et af vores dejlige værelser i forbindelse med arrangementet til kun 625,00 kr. incl. morgenmad. (uanset om det er enkelt eller dobbelt)

Bestil dine billetter her.