Jul med Peter Vesth 2017

Jul med Peter Vesth & Venner fredag den 15. decemberkl. 18,00

Alt er desværre optaget. Men du kan komme på en venteliste!


For 4. år i træk er vi så heldige, at kunne tilbyde jer alle vores meget populære juleshow med Peter Vesth og Venner.
Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven,
eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné.
Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side og som de nye skud på stammen finder man country duoen Bibbi & Snif samt den dygtige guitarist Henrik Skriver, som også deltog for nogle år siden.

Bibbi & Snif er et af landets mest erfarne, rutinerede og sammenspillede countrybands. 100 vis af koncerter og fester er det blevet til. De har været i heavy rotation på TV Charlie, DK4, P4, P5, lokalradioer og de amerikanske radiostationer har også fået øjnene op for det danske countryband. Men vigtigst er Bibbi & Snif et fremragende liveband.

Musikken bliver blanding af danske og amerikanske juleklassikere såsom ”Winter Wonderland”, ”Nissernes Vagtparade”, ”let it snow” og mange flere. De vil blive krydret med Peter Vesth juleklassikere som ”Julemusen Julius”, ”Veras Vinterven” og ”Et lille lys”
Så skulle julestemningen være sikret.

Vi starter som vi plejer med en dejlig julebuffet med alle de kendte og populære, hjemmelavede juleretter, hvorefter Peter Vesth og hans Venner går på scenen.

Pris per person kun 420,00 kr. per person for både julebuffet og juleshow .
Denne koncert er desværre udsolgt, men du kan komme på en venteliste ved at trykke på nedenstående link.

Venteliste

Overnatning i forbindelse med juleshowet kun 600,00 kr. incl. Morgenmad, uanset om det er et dobbelt eller enkeltværelse.

På julegensyn på Bromølle Kro—Slagelsevej 78 – 4450 Jyderup– tlf: 58250090