rugsted-kreutzfeld-2016

”Rugsted & Kreutzfeld”
på Bromølle Kro
Fredag den 27. oktober 2017 kl. 18,00

Vi er stolte over at kunne byde velkommen til en intim koncert med et fantastisk makkerpar.
Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt – deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre – alle med den velkendte Rugsted & Kreutzfeldt -sound. Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.
Når Rugsted & Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af en stor del af bagkataloget, samt ikke mindst de nye sange fra albummet ”5”. Små anekdoter, kan også opleves i løbet af koncerten. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse.Vi er i maj 2015 landet med en ny CD. en indeholder 10 nye sange og en irsk sang fra den gamle” har vi valgt at tage med for at minde – både os selv og vores fans om – hvad det er vi er gjort af. De nye sange handler om meget forskelligt, lige fra konesvigt, præ jalousi, utroskab og ikke mindst om at være uimodståelig.
”Uimodståelig” hedder den ny CD og sangen med samme navn, handler om at tørfisk og TØRFISK kan være uimodståelige.

Vi starter med en dejlig menu bestående af:

Røget dyrekølle med syltede valnødder og portvinsmarinerede tranebær.

Bagt svinefilet med gulerødder, pastinak og
selleri bagt med oregano, hertil paprikasauce.
Pris for menu og koncert 540,00 kr.

ALT ER DESVÆRRE UDSOLGT, MEN DU KAN SKRIVE DIG PÅ EN VENTELISTE,  VED AT TRYKKE PÅ  “BESTIL DINE BILLETTER HER”

BESTIL BILLETTER HER

ELLER KØB DEM PÅ KROEN.
Husk der er kun 184 pladser.

Lad bilen stå og lej et af vores dejlige værelser i forbindelse med arrangementet  til kun 600,00 kr. incl. morgenmad. (uanset om det er enkelt eller dobbelt)  bestilles på kroen eller via vores mail: mail@bromoelle-kro.dk